Telefoons

Slimmer ondernemen met de iPhone 13 Pro (en iPhone 13 Pro Max)

Onlangs introduceerde Apple de nieuwe aanwinst in het iPhone assortiment: de iPhone 13 serie. Met het meest geavanceerde pro-camerasysteem ooit op een iPhone, een batterij die véél langer meegaat, geavanceerde 5G en veel meer. De iPhone 13 Pro is dé smartphone die je helpt slimmer te ondernemen. Hoe? Dat hebben we voor je op een rijtje gezet.

Clock 3 min

Update: groene iPhone 13-modellen

Tijdens het allereerste Apple Event van 2022 maakte Apple bekend dat aan de iPhone 13-modellen twee extra kleuren zijn toegevoegd: alpengroen en groen. Het nieuwe alpengroen voor iPhone 13 Pro werd bereikt met behulp van meerdere lagen metaalkeramiek op nanometerschaal die over het oppervlak werden aangebracht. Bob Borchers, Vice President Worldwide Product Marketing bij Apple licht de uitbreiding toe: “Nu hebben klanten qua kleur nog meer keuze als ze een nieuwe iPhone uitzoeken. En natuurlijk profiteren ze sowieso van alle voordelen van de iPhone 13-modellen, waaronder ongeëvenaarde prestaties dankzij de A15 Bionic-chip, onze beste camerasystemen, enorme verbeteringen in batterijduur bij dagelijks gebruik, snelle 5G, ongelooflijke valbestendigheid en nog veel meer.”

Dit is de nieuwste iPhone

Founder_visual_iPhone14Pro_ProMax_Launch_1800x800-lr

Ben je op zoek naar de nieuwste iPhone? De iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max zijn net uit! Ontdek ze hier…

BESTEL NU
5G: meer dekking en prestaties

Ondernemen met 5G is de toekomst en biedt veel voordelen. Deze 5G smartphone helpt je daar zeker bij. Met de ondersteuning van meer 5G-banden bieden beide smartphones in de iPhone 13-reeks een nog betere 5G-ervaring. Eind 2021 is de 5G-ondersteuning op iPhone wereldwijd verdubbeld, met meer dan 200 providers wereldwijd in 60 landen en regio’s. Heb je even geen 5G-dekking? Dan zorgt de slimme besparingsmodus ervoor dat de iPhone automatisch overschakelt op LTE. Handig, want dat zorgt ervoor dat je batterij langer meegaat.

Batterijduur van een hele dag

Je batterij opladen gedurende de dag is nu verleden tijd. De A15 Bionic-chip, energiezuinigere componenten, stroomoptimalisaties èn een grotere batterij zorgen namelijk voor een indrukkwekkende batterijduur van een hele dag. De iPhone 13 Pro Max biedt de langste batterijduur ooit in een iPhone. De iPhone 13 Pro houdt het per dag tot 1,5 uur langer vol dan de  iPhone 12 Pro en de iPhone 13 Pro Max 2,5 uur langer vol dan de iPhone 12 Pro Max.

Een toestel voor zowel zakelijk als privé

Met de iPhone 13 Pro heb je geen privé telefoon meer nodig. Naast dual‑sim met eSIM ondersteunt de smartphone ook dual‑eSIM. Op dezelfde iPhone kun je dan met zowel je zakelijke nummer als je privénummer bellen. Geen twee toestellen meer op zak: hoe fijn is dat?!

Visuele content dat in het oog springt

Voor een ondernemer is het essentieel altijd zichtbaar te zijn voor je klanten, zodat ze je niet vergeten. Je hebt dan ook goede professionele content nodig voor je Insta stories en je posts op LinkedIn en Youtube. Met het beste pro-camerasysteem dat ooit op iPhone is gebruikt, maak je met de iPhone 13 Pro deze content gewoon zelf. De fotografische stijlen, film-modus, ProRes en Dolby Vision-video zorgen voor geweldige beelden om je aanbod mee onder de aandacht te brengen.

Fotografische stijlen

Met Fotografische stijlen bepaal je zelf hoe elke foto er uiteindelijk uit komt te zien. Onderwerpen en scenes bewerk je met de vooraf ingestelde en aanpasbare voorkeuren. En slimme filters weten op verschillende onderdelen van de foto de juiste aanpassingen te maken. Waardoor je zeker weet dat ieder element goed tot zijn recht komt.

Filmmodus

In deze modus neem jij voortaan video’s op van je producten en diensten met schitterend diepte-effect en automatische focuswisselingen. En maak je opnamen van bioscoopkwaliteit, zelfs als je geen professionele filmmaker bent. De focus kan zowel tijdens het filmen als daarna worden aangepast. Bovendien kun je in de Foto’s-app en iMovie voor iOS de mate van scherptediepte-effect (bokeh-effect) instellen. Daarmee is deze iPhone 13 serie de enige waarbij je zelfs nà het filmen het diepte-effect nog kunt regelen. En dankzij de A15 Bionic-chip en geavanceerde algoritmen met machine learning film je met de Filmmodus in Dolby Vision HDR.

ProRes

De iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max introduceren ook ProRes. Dit is een videocodec die veel wordt gebruikt als het uiteindelijke opnameformaat voor commercials, speelfilms en uitzendingen. En biedt een hogere kleurgetrouwheid en minder compressie. Hiermee ontstaat een veelzijdige nieuwe professionele workflow dankzij de nieuwe camerahardware, geavanceerde video-encoders en -decoders in de A15 Bionic-chip en flashopslag. De iPhone is de enige smartphone ter wereld die een complete workflow biedt: opnemen, monteren en delen in Dolby Vision of ProRes.

Milieubewust ondernemen

De ondernemer anno nu denkt bij het ondernemen ook aan het milieu. En de iPhone 13 Pro sluit hier perfect op aan. Het toestel is zo ontworpen dat het een minimale impact heeft op het milieu. Zo bevatten de magneten voor bijvoorbeeld MagSafe alleen gerecyclede zeldzame aardmaterialen. En is er 100% gerecycled tin gebruikt voor het solderen van het moederbord, net als voor het eerst ook bij het solderen van de batterijmanagementunit. En ook het plastic omhulsel is niet meer nodig, dankzij een vernieuwde verpakking waarmee 600 ton aan plastic wordt bespaard.

iPhone 13 Pro: jouw superpower

Met de iPhone 13 Pro heb je een werktelefoon die je niet in de steek laat. En laat je op zakelijk niveau elke dag optimaal presteren. Benieuwd naar alle features en mogelijkheden? Bestel de iPhone 13 Pro of iPhone 13 Pro Max dan snel!

Founder_visual_iPhone14Pro_ProMax_Launch_1800x800-lr

Dit is de nieuwste iPhone

Ben je op zoek naar de nieuwste iPhone? De iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max zijn net uit! Ontdek ze hier…

BESTEL NU
Beeld: Apple