Telefoons

Ondernemen als een pro met de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max

Op 7 september 2022 onthulde Apple de iPhone 14-serie. De nieuwste reeks van de iconische iPhone, met onder andere de iPhone 14 Pro. Als opvolger van de populaire iPhone 13 Pro, is de 14 Pro als zakelijk toestel onmisbaar voor alledaagse taken, creatieve projecten en vanaf nu zelfs in noodsituaties. Greg Joswiak, Senior Vice President Worldwide Marketing bij Apple, noemt het ook wel “de beste iPhone ooit”. Met een prachtig design, razendsnelle processor en een flinke dosis nieuwe innovatieve features. De iPhone 14 Pro is een toestel waar je – op meerdere manieren – op kunt vertrouwen.

Clock 3 min

Dit is de nieuwste iPhone

Founder_visual_iPhone14Pro_ProMax_Launch_1800x800-lr

Ben je op zoek naar de nieuwste iPhone? De iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max zijn net uit! Ontdek ze hier…

BESTEL NU
Strak design & helder scherm

De iPhone 14 Pro zakelijk heeft een chique, strak design, dankzij de nieuwe titanium behuizing. Dit maakt het toestel nóg krasbestendiger en lichter. De iPhone 14 Pro en grote broer iPhone 14 Pro Max zakelijk kun je krijgen in vier prachtige nieuwe kleuren: diep-paars, zilver, goud en space-zwart. Volle zon op je scherm? Geen probleem. Met het 6,1-inch OLED scherm blijft alles helder. Zo beantwoord je zelfs op een zonnig terras een inkomend mailtje.

Multitasken 2.0 met Dynamic Island

De nieuwe iPhone-line-up bevat weer allerlei interessante innovaties. Zoals we van Apple gewend zijn. Voor sommigen bleef de uitsparing voor de selfie-camera (dat zwarte balkje aan de bovenzijde van het scherm) altijd een doorn in het oog. Nu heeft Apple dit omgebouwd tot een feature van toegevoegde waarde. Via het zogenaamde Dynamic Island worden meldingen van bijvoorbeeld je Spotify, FaceTime of andere apps vanuit de zwarte uitsparing bovenaan het scherm naar voren getoverd, zonder dat je hoeft te stoppen met waar je mee bezig was. Zo ontstaat een nieuwe, intuïtieve manier om je iPhone te besturen.

Professioneel videobellen én fotograferen met nog betere camera’s

Over de selfie-camera gesproken: deze is aanzienlijk verbeterd. Een welkome toevoeging in een tijd waarin we veel videobellen en online vergaderen. Dankzij de nieuwe TrueDepth-camera aan de voorkant met autofocus en een groter diafragma, zijn close‑ups en groepsfoto’s scherper en kleurrijker dan ooit.

Sowieso heeft Apple op het gebied van camera’s voor de iPhone 14 Pro toestellen flinke aanpassingen gedaan. Apple voorziet de toestellen bijvoorbeeld van een nieuw type Pro-camerasysteem. Dat bestaat uit de eerste 48-MP hoofdcamera ooit op een iPhone – voorzien van een quad-pixel sensor – en uit Photonic Engine, dat aanzienlijk betere foto’s bij weinig licht oplevert. Hierdoor leg jij elk moment van een congres, personeelsuitje of presentatie in nóg betere kwaliteit vast.

Ook leuk: lees de tips voor productfotografie van fotograaf Thom Schrama

Altijd op scherp met Always On Display

Eerlijk is eerlijk: deze feature is niet ‘nieuw’ voor smartphones in het algemeen. Maar wel voor Apple. De Always-on-functionaliteit is eindelijk toegevoegd aan de nieuwe iPhone 14. Daarmee gaat je scherm na een tijdje wachten niet op zwart, maar wordt het slechts gedimd. Een soort slaapstand. Zo kun je altijd even een blik werpen op de klok of je agenda. En gaat het toestel in je broekzak, tas of leg je hem met het scherm naar beneden? Dan gaat het scherm wel op zwart, om batterij te besparen.

De hele dag door energie

De batterij van de iPhone 14 Pro is nog efficiënter dan die van voorgangers. Hierdoor gebruik je de hele dag door met een gerust hart je telefoon zoals jij dat wil. Van videobellen en e-mails beantwoorden tot je favoriete werkapps op de achtergrond laten draaien. Met de batterij kijk je tot 23 uur lang video’s op de iPhone 14 Pro, en tot 29 uur op de iPhone 14 Pro Max. Zo kun je dus webinars of conferenties bijwonen zonder dat je met een lege batterij komt te zitten.

Safety first

Meer dan ooit kun je vertrouwen op je iPhone. De gehele iPhone 14 serie is namelijk voorzien van nieuwe baanbrekende veiligheidsfuncties. Dankzij het Crash Detection-systeem detecteert je iPhone wanneer je een auto-ongeluk hebt gehad. Het systeem zoekt vervolgens contact met het noodnummer en geeft door waar het toestel zich op dat moment bevindt.

Pro-tip: boost je toegangsscherm

In iOS 16 kun je allerlei leuke dingen doen met je toegangsscherm. Zoals je eigen lettertype toepassen, of lagen aanbrengen in foto’s. Ga los op je toegangsscherm met je eigen huisstijl, logo of tof beeldmateriaal en geef je iPhone de look & feel van jouw bedrijf. Zo is het opeens niet meer zo erg als je jouw telefoon zichtbaar op tafel legt tijdens een zakelijke bespreking.

iPhone 14 Pro met zakelijk abonnement van T-Mobile

De iPhone 14 Pro is 5G-ready. Met dit toestel houdt niets je tegen om zoveel mogelijk het bliksemsnelle 5G-netwerk van T-Mobile te gebruiken. Was je dus nog op zoek naar de ideale smartphone? Stop met zoeken! Handig: bij T-Mobile Ondernemen stem je jouw zakelijke abonnement helemaal af op jouw wensen. Wil je graag onbeperkt internetten en bellen met een Unlimited abonnement? Of heb je juist maar een kleine bundel nodig? Bij T-Mobile kan het allemaal.

Ook benieuwd geworden naar alle innovatieve features van deze nieuwste iPhone? Profiteer nu van de beste deal op de iPhone 14 Pro zakelijk of de iPhone 14 Pro Max zakelijk bij T-Mobile Ondernemen!

Founder_visual_iPhone14Pro_ProMax_Launch_1800x800-lr

Dit is de nieuwste iPhone

Ben je op zoek naar de nieuwste iPhone? De iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max zijn net uit! Ontdek ze hier…

BESTEL NU
Beeld: T-Mobile