Telefoons

Kleurrijke iPhone Xr is vanaf nu te bestellen bij T-Mobile

Vorige maand kondigde Apple maar liefst drie nieuwe iPhones aan. Het lange wachten wordt beloond: ook de iPhone Xr is vanaf nu te bestellen bij T-Mobile.

Clock 2 min

Het lange wachten van de echte iPhone fans wordt beloond: De iPhone Xr is vanaf nu in de voorverkoop bij T-Mobile. Apple kondigde dit toestel tegelijk met de iPhone Xs en iPhone Xs Plus ruim een maand geleden aan tijdens het Apple iPhone event.

iPhone power voor een lagere prijs

De iPhone Xr heeft alle kenmerkende technologieën van de iPhone Xs, maar dan tegen een aanmerkelijk lagere prijs. Het frame, bestaande uit een prachtige glazen met aluminium behuizing, beschikt over een haarscherp 6.1-inch Liquid Retina display, één van de meest geavanceerde LCD beeldschermen op een smartphone dat je ooit hebt gezien.

De supersterke A12 Bionic chip, die je ook in de iPhone Xs en Xs Plus vindt, zit ook gewoon in de iPhone Xr. Dat zorgt ervoor dat het rekenvermogen van je smartphone razendsnel is. Ideaal als je graag online gamet, of veel foto’s en video’s maakt. Dankzij de snelle A12 chip kun je ook nieuwe technologieën zoals AR gebruiken. Ook de batterijduur van je iPhone wordt verlengt dankzij deze geavanceerde chip: Je iPhone Xr gaat zeker anderhalf uur langer mee dan bijvoorbeeld de iPhone 8 Plus.

Een must-have voor fotografen

Fotografen hebben wederom niks te klagen met deze nieuwste iPhone. Dankzij de hoogwaardige groothoeklens met speciale sensor worden nóg betere HDR foto’s gemaakt en kan sneller worden ingezoomed. De camerakwaliteit onder slechte lichtomstandigheden is bovendien flink verbeterd en dankzij een grotere camerasensor worden de pixels dieper en daarmee de fotokwaliteit hoger.

Met het bijzondere TrueDepth camera systeem van Apple maak je ook op de iPhone Xr gebruik van de speciale ‘Portrait Mode’ feature waarmee je prachtige portretfoto’s kunt maken met een bijzonder scherpte-diepte effect dat vergelijkbaar is met hoogwaardige spiegelreflexcamera’s. Bijzonder aan de nieuwe iPhones is vooral dat je de scherpte-diepte van een foto, het zogenaamde ‘bokeh’ effect, na afloop zelf nog naar wens kunt aanpassen.

Face ID

De vingerafdrukscanner is op de iPhone Xr definitief verdwenen. In plaats daarvan unlock je het toestel met Face ID, oftewel je eigen gezicht. Een simpele blik op je toestel is genoeg om deze te ontgrendelen. De iPhone Xr is bovendien waterdicht met een IP67 waardering en dankzij een speciale coating opgewassen tegen het morsen van koffie, thee en frisdrank.

iPhone Xr vanaf nu verkrijgbaar

De iPhone Xr is vanaf nu te bestellen bij T-Mobile in de kleuren blauw, geel, rood, koraal, wit en zwart. Vanaf 26 oktober a.s. worden de toestellen in volgorde van bestelling uitgeleverd. Wil je de iPhone Xr eerst zelf ervaren? Kom dan vanaf vrijdag 26 oktober langs in één van de T-Mobile shops.

Beeld: Shutterstock