Telefoons

Dit zijn de nieuwe Samsung Galaxy Note 10 en Note 10+

Samsung presenteert de nieuwe Galaxy Note 10 en Note 10+: de ideale smartphone voor de mobiele werker van nu.

Clock 4 min

De nieuwe Samsung Galaxy Note 10 is een powerhouse voor wie graag het maximale uit zijn smartphone haalt. Met een intelligente batterij, Cinematic Infinity Display, intelligente S-Pen en een camera waar zelfs professionele fotografen jaloers op worden heb je met dit toestel alles wat je nodig hebt om overal te kunnen werken, ontspannen en creëren.

Kracht van prestaties

Bestel de Samsung Galaxy Note 10

De Samsung Galaxy Note 10 en Note 10+ bestel je bij T-Mobile.

Bestel nu
De nieuwe Samsung Galaxy Note 10 heeft een intelligente batterij die gestuurd wordt door AI. Dit betekent dat het toestel superzuinig is op het moment dat er maar weinig energie nodig is. De batterij leert van je gebruikersgedrag en past zich daar op aan. Is je batterij toch een keer leeg, dan heb je het toestel met behulp van Super Fast Charge 2.0 in een handomdraai weer opgeladen.

Wat de Galaxy Note 10 extra bijzonder maakt is dat je ook batterijcapaciteit kunt delen met andere (Samsung) apparaten zoals bijvoorbeeld je smartwatch. Daarnaast beschikt de Note 10 over net zoveel opslagcapaciteit als een gemiddelde laptop en heeft hij een HyperFast processor, waardoor je ook nog eens razendsnel kunt werken.

Kracht van design

Dankzij het Cinematic Infinity Display van de Note 10 is dit toestel ideaal voor mensen die vaak op zakenreis gaan of veel met de trein reizen. Je kunt er namelijk zeer goed streaming video op kijken of mobiele games op spelen. Het toestel is daarnaast dunner dan menig andere smartphone en ligt daardoor zeer prettig in de hand.

Kracht van productiviteit

De intelligente S-Pen van de Galaxy Note is al jarenlang een signature element van de Note-serie. En natuurlijk ontbreekt de S-Pen ook op de Note 10 niet, ditmaal in dezelfde kleur als je toestel. Schrijf je graag op je tablet of phablet, maar vind je het prettig als je aantekeningen direct worden omgezet naar tekst zodat je ze bijvoorbeeld kunt e-mailen? Dat kan allemaal met de S-Pen.

De intelligente S-Pen zet handgeschreven notities om naar tekst
Tweet
Twitter
De Galaxy Note 10 is een toestel dat bij uitstek geschikt is voor mensen die overal zo efficient mogelijk willen kunnen werken. Dankzij DeX Live maak je van je smartphone namelijk een complete desktop om op te werken. En met Windows Link Live blijf je altijd verbonden met je Note 10 via je Windows PC.

Kracht van creatie

Een smartphone voor creatieve geesten. Zo adverteert de Samsung Note zich al jarenlang en ook dit nieuwe model is daarop geen uitzondering. De nieuwe Pro-Grade camera is in staat om prachtige portretfoto’s en adembenemende nachtfoto’s te maken en alles wat daar tussen in zit. Een los cameratoestel is eigenlijk niet meer nodig, je zult verstelt staan van de fotokwaliteit van de Note 10.

Ook je video-opnames gaan er met dit toestel trouwens enorm op vooruit. Een Super Steady functionaliteit voorkomt schokkende beelden en een ‘Zoom-in mic’ zorgt ervoor dat geluid op afstand dichterbij de camera wordt gehaald. Wil je je video nabewerken, dan kan dat met de S-Pen zeer nauwkeurig.

Samsung Galaxy Note 10 specs

De Samsung Galaxy Note 10 komt in twee varianten: de normale Note 10 met een 6.3 inch beeldscherm en de iets grotere Note 10+ met een display van 6.8 inch. Je hebt de keuze uit twee kleuren: een zilveren en zwarte variant, met bijpassende S-Pen.

Qua specs zijn de Note 10 en de Note 10+ voor een groot deel gelijk. Zo beschikken ze beiden over het bijzondere Cinematic Infinity Display, Dolby Atmos stereo speakers, Super Fast Charging 2.0 en Ultrasonic Fingerprint en Face Recognition.

De grootste verschillen tussen de grote en kleinere variant van de Note 10 zitten vooral in capaciteit. Zo heeft de Note 10+ een iets grotere batterij (4300 mAh) dan de Note 10 (3500 mAh) en is de Note 10 standaard uitgerust met 8GB RAM waar de Note 10+ 12GB werkgeheugen bezit. Ook is de Note 10+ in een variant met 512GB opslaggeheugen te verkrijgen, de Note 10 enkel in een 256GB variant. Alle modellen zijn leverbaar bij T-Mobile.

Samsung Galaxy Note 10 levertijd

De nieuwe Samsung Galaxy Note 10 is vanaf nu te bestellen bij T-Mobile voor al onze (zakelijke) klanten. Wanneer je je oude toestel inlevert in de pre-order periode krijg je nu zelfs tijdelijk €100 euro korting op de Note 10 of Note 10+. Ga voor de actievoorwaarden naar deze pagina.

De pre-order periode duurt t/m 22 augustus 2019. Vanaf 23 augustus 2019 zullen de eerste Note 10 toestellen worden uitgeleverd in volgorde van bestelling.

Bestel de Samsung Galaxy Note 10

De Samsung Galaxy Note 10 en Note 10+ bestel je bij T-Mobile.

Bestel Nu
Beeld: Shutterstock