Telefoons

Nieuwe Samsung Galaxy S20 is klaar voor 5G en 8K video

De Samsung Galaxy S20 is de nieuwste smartphone van Samsung. Een toestel dat uitblinkt in het maken van foto’s en video’s en het streamen van media.

Clock 4 min

Bestel de Samsung Galaxy S20

Wil jij de nieuwe Samsung Galaxy S20, S20+ of S20 Ultra zo snel mogelijk in huis hebben? Bestel hem dan nu bij T-Mobile!

Bestel Nu
Samsung heeft de Samsung Galaxy S20  onthuld. Een spiksplinternieuwe smartphone en de opvolger van de populaire Galaxy S10. Geen Samsung Galaxy S11 dus, zoals de geruchten eerder beweerden. Met de Galaxy S20 neemt Samsung letterlijk een grote stap voorwaarts.

Samsung Galaxy S20, S20 Ultra en S20 Plus

Samsung heeft drie varianten van de Galaxy S20 aangekondigd. De ‘gewone’ Galaxy S20 5G met een display van 6.2 inch is verkrijgbaar in drie kleuren: Cosmic Gray, Cloud Pink en Cloud Blue, oftewel grijs, roze en blauw. Dan is er de grotere variant, de Galaxy S20+ 5G met een 6.7 inch display. Dit toestel is verkrijgbaar in de kleuren Cosmic Black, Cosmic Gray en Cloud Blue, oftewel zwart, grijs en blauw.

En ten slotte is er de Galaxy S20 Ultra 5G met het grootste display van maar liefst 6.9 inch. Dit high-end model in de product range is verkrijgbaar in de kleuren Cosmic Black en Cosmic Gray (zwart en grijs) en beschikt over de meest uitgebreide set aan features en cameraspecs.

De Samsung Galaxy S20 5G in de kleuren Cosmic Gray, Cloud Pink en Cloud Blue

S20 klaar voor 5G

Alle nieuwe S20 toestellen die bij T-Mobile te koop zullen zijn, zijn klaar voor het gebruik van 5G. Dat is goed nieuws, aangezien T-Mobile werkt aan de introductie van 5G in 2020. Simpel gezegd is 5G nog slimmer en dynamischer dan 4G. De kracht van 5G is dat het zich met name op IoT gebied aanpast aan de behoeften van de klant en aan applicaties. Het biedt straks een nog hogere betrouwbaarheid dan 4G in bijvoorbeeld kritische communicatie, zoals voor hulpdiensten, waarbij stabiliteit van de verbinding een grote rol spelen. Wil je zelf klaar zijn voor de toekomst en als eerste 5G uitproberen zodra dit beschikbaar is, dan kan dit met de nieuwe Samsung Galaxy S20 5G toestellen.

Ook de Samsung Galaxy S20 Ultra 5G is klaar voor 5G

Space Zoom

De Samsung Galaxy S20 blinkt opnieuw uit als het gaat om cameraprestaties. Zo beschikt de S20 over een nieuwe feature met de naam ‘Space Zoom’. Met Space Zoom kun je nog verder inzoomen van grote afstand, tot wel 30x met de gewone S20 of S20+ 5G. Met de Galaxy S20 Ultra 5G kun je zelfs tot wel 100x inzoomen. Handig bij een concert of als je achter in de zaal staat bij een congres: Dankzij Space Zoom kun je die slides toch goed lezen!

8K Video en Bright Night

De videokwaliteiten van de Galaxy S20 zijn verbluffend. Je kunt er namelijk mee filmen in 8K. Inderdaad, dat is bioscoopkwaliteit. Bedrijfsvideo’s of vlogs til je met dit toestel dus gelijk naar een veel hoger niveau. Film je regelmatig buiten of in het donker? Dankzij de Bright Night nachtmodus functie op de Galaxy S20 zijn ook deze opnames goed verlicht alsof je je eigen studiolampen hebt meegebracht.

De Samsung Galaxy S20+ 5G in Cosmic Black, Cloud Blue en Cosmic Gray

Media streamen

Op de Samsung S10 maakten we kennis met het prachtige infinity-O beeldscherm van Samsung en natuurlijk ontbreekt deze ook op de S20 niet. Dit unieke beeldscherm loopt bijna helemaal over de randjes van je toestel heen, zodat je geen zwarte randen om je beeld heen hebt en een nog mooiere kijkervaring beleeft. Handig als je onderweg naar je werk graag een film of serie kijkt.

De intelligente all-day batterij zorgt ervoor dat je batterij bespaart als je het toestel even niet gebruikt en aan het einde van een lange werkdag dus altijd nog wat juice over hebt. En natuurlijk beschikt de S20 over stereo speakers rondom. Dus zelfs als je je wireless headset een keer vergeten bent, luister je in optimaal geluid naar al je films, series, webinars of conference calls.

Beschikbaarheid Samsung Galaxy S20 bij T-Mobile

De Galaxy S20 is vanaf nu te bestellen bij T-Mobile via onze webshop . Toestellen worden uitgeleverd in volgorde van bestelling, dus wees er snel bij!

Actie: Bestel de S20+ of Ultra en krijg Galaxy Buds+ cadeau

Wie nu een nieuwe Samsung Galaxy S20+ of Galaxy S20 Ultra bestelt krijgt tijdelijk de Galaxy Buds+ t.w.v. €169 cadeau. Deze actie loopt van 11 februari 2020 t/m 8 maart 2020. Ga voor alle actievoorwaarden naar samsung.com/nl/promo

Bestel de Samsung Galaxy S20

Wil jij de nieuwe Samsung Galaxy S20, S20+ of S20 Ultra zo snel mogelijk in huis hebben? Bestel hem dan nu bij T-Mobile!

Bestel Nu
Beeld: Samsung / T-Mobile