Telefoons

Waarom de nieuwe OPPO Find X5 Serie ‘one giant leap’ in smartphone fotografie is

De high-end OPPO Find X Serie krijgt een vervolg. Tijdens een launch die op Youtube live gestreamd werd, onthulde het smart device merk vanmiddag de gloednieuwe OPPO Find X5 Serie. De vlaggenschiptoestellen combineren luxe design met innovatieve cameratechnologieën, waaronder OPPO’s zelfontworpen MariSilicon X Imaging NPU. Filmen in het donker wordt hiermee een stuk eenvoudiger. Ook op het gebied van fotografie heeft de serie ‘one giant leap’ gemaakt. En daarnaast bevatten de toestellen ultrasnelle 5G-connectiviteit en SUPERVOOC-snelladen, waarmee je de telefoon met ongekende snelheden kunt opladen. Meer weten? Lees snel verder!

Clock 2 min

De manier waarop OPPO in de Nederlandse markt aan het groeien is, is bijzonder te noemen. In een wereld waar tot voor kort alleen Samsung en Apple alleenheerser waren, lijkt OPPO met zijn toestellen steeds dichterbij deze grote reuzen te komen. Vooral op het gebied van de camera maakt het merk revolutionaire stappen. Zo levert de OPPO Find X5 Serie ongekende prestaties tijdens het filmen in het donker.

Dit zijn de nieuwste Oppo telefoons

Founders-Promo_OPPO_FindX5_KV_optie2_1080x1080_cta

Ben je op zoek naar een nieuwe Oppo telefoon? We hebben de nieuwste modellen voor je op een rijtje gezet.

BESTEL NU
Filmen in het donker

Fotograferen in het donker: het is iets waar de gemiddelde smartphonecamera steeds beter in wordt. Maar filmen in het donker blijft nog steeds een heikel punt. Deze filmpjes blijven vaak onscherp, donker en korrelig. Toch heeft OPPO hier iets op gevonden: MariSilicon X, een speciale Imaging NPU (Neural Processing Unit) waarmee het de duisternis kan oplichten zonder in te hoeven leveren op kleur. MariSilicon X is ontworpen voor premium beeldverwerkingsprestaties, gebaseerd op een 6-nanometer processor en het toestel beschikt over de krachtigste AI-rekenkracht die momenteel beschikbaar is. Het resultaat is een viervoudige verbetering van de nachtelijk waargenomen videoresolutie, minder korrel en superieure kleurweergave. Hiermee is 4K Ultra Night Video voor de eerste keer mogelijk op een Android-smartphone, waarbij ieder frame zo helder is als een foto.

‘One giant leap’

Naast de nieuwe mogelijkheden op het gebied van video, maakt de OPPO Find X5 Serie ook grote stappen met betrekking tot fotografie. Belangrijkste wapenfeit hierin is de samenwerking met het prestigieuze cameramerk Hasselblad. Al decennialang schieten topfotografen de meest iconische beelden met deze camera’s. En zelfs NASA zweert bij de camera’s van dit Zweedse cameramerk. Het meest memorabele beeld dat ooit met een Hasselblad werd vastgelegd, is gemaakt door astronaut Neil Armstrong. Met een Hasselblad aan zijn borst bevestigt, maakt de astronaut tijdens zijn Apollo 11 missie in 1969, zijn ‘giant leap for mankind’. Om OPPO’s visie op professionele camera-ervaringen verder te helpen verwezenlijken, is de Find X5 Serie de eerste OPPO-smartphone serie die Hasselblad-camerasoftware bevat. Deze software verbetert en verfijnt de prachtige en natuurlijke kleuren van foto’s. ‘One giant leap’ in smartphone fotografie dus.

Futuristisch design

Voortbouwend op de ontwerpinnovaties van de Find X-Serie, heeft de vakkundig samengestelde Find X5 Pro een hoogwaardige gebogen behuizing die is geïnspireerd op ruimtevaartuigen. De ultraharde, keramische achterkant van de Find X5 Pro weerspiegelt de strakke, verfijnde afwerking. Dit naadloze keramische achterpaneel, dat meer dan 168 uur in beslag neemt om te maken, combineert schoonheid en duurzaamheid. De behuizing is daarnaast spat-, water- en stofbestendig met een IP68-classificatie.

Met een kraakheldere 6,7-inch gebogen AMOLED-scherm, is het display van de OPPO Find X5 Pro is behoorlijk indrukwekkend te noemen. Dankzij een WQHD+-resolutie en 100% P3-kleurengamma-dekking, geeft het 10-bits scherm van de Find X5 Pro meer dan 1 miljard kleuren weer. Hierdoor ontstaan vloeiende en diepe toon- en kleurgradaties, zelfs van de meest subtiele kleurovergangen.

Supersnel opladen

Ook op het gebied van de accu maakt de nieuwe Oppo flinke stappen. Met de ondersteuning van de verbeterde 80W SUPERVOOC-snellader, kan de OPPO Find X5 Pro in slechts 12 minuten van bijna leeg tot 50 procent worden opgeladen. Met 50W-AIRVOOC kan het toestel bovendien in slechts 47 minuten tot 100 procent draadloos worden opgeladen.

Benieuwd naar de nieuwe OPPO Find X5 Series? En al die extra’s? Bekijk dan meteen dit prachtige toestel!

Founders-Promo_OPPO_FindX5_KV_optie2_1080x1080_cta

Dit zijn de nieuwste Oppo telefoons

Ben je op zoek naar een nieuwe Oppo telefoon? We hebben de nieuwste modellen voor je op een rijtje gezet.

BESTEL NU
Beeld: OPPO