Telefoons

Dit is de gloednieuwe Samsung Galaxy S22 Series: AI-camera, oog voor duurzaamheid én de S Pen

Smartphone minnend Nederland weet het allang: februari staat steevast in het teken van de lancering van nieuwe Samsung Galaxy S toestellen. Begin dit jaar werd dan ook tijdens een groots Galaxy Unpacked event de nieuwe telg van deze familie gepresenteerd: de Samsung Galaxy S22 Series. Tijdens een wervelende show werd al snel duidelijk dat de Koreaanse tech gigant vol heeft ingezet op een revolutionaire camera. Daarnaast maakt Samsung met de productie van de Galaxy S22 series grote stappen als het gaat om duurzaamheid. En in de Samsung Galaxy S22 Ultra zien we voor het eerst een oude bekende terugkomen: de S Pen. Lees snel verder voor meer details over deze prachtige nieuwe toestellen!

Clock 3 min

De tijd dat we onze mobiele telefoon alleen gebruikten om te telefoneren, ligt inmiddels al ver achter ons. Tegelijkertijd is de smartphone camera een steeds grotere rol in ons leven gaan spelen. Waar we deze voorheen voornamelijk voor het maken van foto’s gebruikten, zijn we er door de jaren heen ook mee gaan filmen. Daar komt bij dat we, dankzij AR, de camera inmiddels ook als slimme tool kunnen inzetten om het ons leven gemakkelijker te maken. Logisch dus, maar vooral ook erg knap, dat Samsung met haar nieuwe Galaxy S22 Series de grenzen van wat een camera allemaal kan, wederom heeft kunnen verleggen.

Koop nu de Samsung Galaxy S22 series

Founders_CTA_visual_SamsungGalaxy_S22_1080x1080

Benieuwd naar de gloednieuwe Samsung Galaxy S22 series? Koop ‘m nu!

BESTEL NU
Nightography-functies

Met de revolutionaire nieuwe Nightography-functies van de Galaxy S22 Series, zoals de 23% grotere sensor dan de S21 en S21+ en de Adaptive Pixel-technologie, is je camera ontworpen om meer licht binnen te laten, details naar voren te brengen en kleuren vast te leggen waardoor je beelden eruit springen. Zelfs in het donker. Zowel de S22 als de S22+ hebben een krachtige 50 MP hoofdcamera, 10 MP telelens en 12 MP ultragroothoeklens. Zo zijn je opnamen altijd van de hoogste kwaliteit. Wanneer je video’s van je vrienden maakt, pas je met Auto Framing automatisch de focus van je camera aan, zodat je tot 10 mensen perfect in beeld krijgt. Zowel de Galaxy S22 als de Galaxy S22+ zijn uitgerust met VDIS-technologie. Die minimaliseert trillingen waardoor je zelfs onderweg scherp en steady beeldmateriaal maakt.

AI-camerafunctionaliteiten

De Galaxy S22 en S22+ zijn uitgerust met Samsungs nieuwste AI-technologie. Zo maakt de AI Stereo Depth Map het supereenvoudig om perfecte portretfoto’s te maken en dankzij een geavanceerd AI-algoritme zien je onderwerpen er beter uit dan ooit. Hetzelfde geldt voor je favoriete harige vriend: de nieuwe portretmodus van de Galaxy S22/S22+ helpt te voorkomen dat de vacht van jullie office dog in de achtergrond verdwijnt.

Duurzaam design

De Galaxy S22 Series van Samsung is de meest duurzame S-serie tot nu toe. De Galaxy S22 en S22+ zijn de eerste modellen in de S-serie die zijn gemaakt van Armor Aluminium. Dit is Samsungs sterkste aluminiumbehuizing. Het zijn daarnaast de eerste smartphones die zijn voorzien van het nieuwe Corning® Gorilla® Glass Victus®+. Zowel de voor- als achterkant zijn gemaakt van dit stevige glas, zodat je je minder zorgen hoeft te maken als je je toestel per ongeluk laat vallen.

Extra veel Android OS-upgrades

Maar de Galaxy S22 Series gaat verder dan hardware alleen. Samsung doet er alles aan om je de best mogelijke mobiele prestaties en ervaring te bieden. Daarom wordt de hele Galaxy S22 Series ondersteund door maximaal vier generaties Android OS-upgrades. Zo kun je langer profiteren van de nieuwste beveiliging, productiviteit en andere nieuwe functies. Het opschalen gebeurt over de volle breedte van de line-up en zo ben je altijd volledig ondersteund in het hele Galaxy-ecosysteem.

Help mee een duurzamere toekomst op te bouwen met Galaxy for the Planet

Plasticvervuiling vormt een ernstige bedreiging voor onze aarde en met name afgedankte visnetten zijn schadelijk voor het leven in zeeën en oceanen. Door samen te werken met toonaangevende instanties helpt Samsung afgedankte visnetten terug te vinden en krijgen deze visnetten een tweede leven als onderdeel van smartphones. Zo bestaat de key bracket van de Galaxy S22 Series voor 20% uit gerecycled plastic uit de oceaan. Voor andere onderdelen, zoals de speakermodule en de aan/uit- en volumetoetsen, zijn PCR-materialen gebruikt.

De verpakkingen van de Galaxy S22 bestaan voor 100% uit gerecycled papier, terwijl de beschermlaag bestaat uit gerecycled plastic. Iedere smartphone hoes is ontworpen met UL-gecertificeerde, milieuvriendelijke materialen, zoals PCR-plastic. Al deze initiatieven maken deel uit van het project Galaxy for the Planet.

Galaxy S22 Ultra: mét S Pen

Voor de eerste keer verschijnt de S Pen in een S-serie. Dat gebeurt meteen goed. Want deze S Pen, die bij de Galaxy S22 Ultra wordt meegeleverd, is de snelste en meest responsieve ooit. Met een 70% lagere inputvertraging schrijf en teken je op het scherm van de S22 Ultra alsof je met een pen over papier glijdt. Met de S Pen wordt de S22 Ultra meer dan een telefoon. Je kunt je creatief uiten en ook je productiviteit gaat met sprongen vooruit. Dat resulteert in een mobiele ervaring zoals je nog niet eerder meemaakte.

Pre-order nu, inclusief Galaxy Buds Pro

De Samsung Galaxy S22 Series is de must have voor iedere ondernemer. Bestel de Samsung Galaxy S22 dus direct!

Founders_CTA_visual_SamsungGalaxy_S22_1080x1080

Koop nu de Samsung Galaxy S22 series

Benieuwd naar de gloednieuwe Samsung Galaxy S22 series? Koop ‘m nu!

BESTEL NU
Beeld: Samsung