Telefoons

Samsung Galaxy Unpacked 2023: wat kunnen we verwachten?

Op 1 februari is het zover: dan organiseert Samsung weer haar jaarlijkse Unpacked event. Tijdens deze events kondigt de Koreaanse tech gigant nieuwe flagships aan. Voor gadget fanaten must watch live streams dus! Wat Samsung op 1 februari wereldkundig gaat maken, is nog niet bekend. Toch leek het ons leuk om de Unpacked events van de afgelopen jaren voor je op een rijtje te zetten. Wellicht dat we hier iets uit op kunnen maken. Maar let op: in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst…

Clock < 1 min

Samsung Galaxy Unpacked 2020

Op 11 februari 2020, vlak voordat de corona wereldwijd uitbrak, vond het Samsung Galaxy Unpacked 2020 event plaats. In een zaal vol gadget fanaten, presenteerde Samsung de gloednieuwe Galaxy S20 en Z Flip. Bekijk hier hoe dat eraan toe ging:

Samsung Galaxy Unpacked 2021

Het Galaxy Unpacked event van 2021 was anders dan al haar voorgangers. Waar de Unpacked events steevast tot aan de nok toe gevuld zijn met enthousiaste Samsung fans, vond door de coronacrisis deze editie van Unpacked volledig digitaal plaats – zonder bezoeker dus. Tijdens het event presenteerde Samsung de Galaxy S21 serie. Bekijk hier de highlights van dit event:

Samsung Galaxy Unpacked 2022

Het Unpacked event van 2022 was groots te noemen. Op 9 februari 2022 kondigde het bedrijf niet alleen de Galaxy S22 aan, ook de Galaxy Tab S8 en de Galaxy Watch 4 zagen daar het levenslicht. Bekijk hier de wervelende show die wereldwijd door velen bekeken werd:

Samsung Galaxy Unpacked 2023

Op 1 februari aanstaande kun je je vergapen aan de nieuwste innovaties van Samsung. Wat het Koreaanse gadget merk dan zal presenteren, blijft voorlopig nog een geheim. Maar er wordt op de diverse tech blogs flink over gespeculeerd. De belangrijkste geruchten hebben we voor je op een rijtje gezet. En daar zitten interessante innovaties tussen. Benieuwd? Neem dan zeker een kijkje…

 

Beeld: Samsung