Telefoons

Voordelen van ondernemen met Android

Denk jij er als ondernemer aan om binnenkort een Android toestel te kopen? Of weet je dat je binnenkort de beschikking krijgt over een Android-telefoon en ben je benieuwd of dat je gaat bevallen? In dit artikel hebben we een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet.

Clock 3 min

Dit zijn de nieuwste Samsung telefoons

D_2022-0230_TMO_Samsung-Launch_ZFlip_ZFold_Watch5_Founders_1800x800_NS_v2-lr

Op zoek naar een Samsung telefoon? We hebben de nieuwste toestellen voor je op een rijtje gezet!

BESTEL NU
Qua besturingssystemen heb je twee grote ‘aanbieders’ waar je uit kunt kiezen. Zo draaien de iPhones van Apple op iOS en maak je bij merken als Samsung, OPPO en OnePlus gebruik van Android. Wil je een van die laatstgenoemde telefoons kopen, dan kun straks aan de slag met onderstaande features.

Ruime keuze aan telefoons

Kies je voor Android, dan kies je voor veel vrijheid. iOS is namelijk hét besturingssysteem van Apple en dat betekent dat alle andere merken automatisch te boek staan als Android-telefoon. Hierdoor is de kans groot dat je in het verleden al kennis hebt gemaakt met Android als besturingssysteem en dat je weet hoe de interface werkt. In de zakelijke shop van T-Mobile vind je naast het populaire Samsung ook zakelijke telefoons van OPPO, OnePlus, Huawei en Sony. Al deze toestellen draaien op Android.

Voordelig

Als ondernemer heb je natuurlijk al je financiën goed in beeld. Wellicht wil je niet al teveel geld uitgeven aan je smartphone inclusief zakelijk abonnement en ben je op zoek naar de ultieme prijs-kwaliteitverhouding. Bij Android zul je merken dat de range van prijzen wat breder is dan bij iOS-telefoons. Dat betekent dat je als ondernemer voor een zakelijke smartphone kunt kiezen die bij jouw budget past.

Makkelijk in gebruik

Android is makkelijk benaderbaar. Daarmee wordt bedoeld dat het simpel is om bijvoorbeeld muziek en foto’s vanaf je computer op je smartphone te zetten. Het koppelen van je Google-account met je telefoon is een fluitje van een cent en dat biedt je de mogelijkheid om makkelijk e-mails, foto’s en andere documenten te koppelen met Google Drive.

Founders-voordelen-android-ondernemers

Telecombedrijven optimaliseren Android

Android is een besturingssysteem dat veel voordelen met zich meebrengt, maar het vormt ook de basis van nog veel meer. Zo heeft Samsung momenteel One UI 3.1 draaien op haar telefoons. Dit klinkt wellicht als een gloednieuw besturingssysteem dat losstaat van Android, maar dat is het niet. One UI is een door Samsung zelf ontwikkelde software-overlay waarmee het Zuid-Koreaanse bedrijf als doel heeft om het gebruik van smartphones makkelijker en aantrekkelijker te maken. Een verbeterde versie van Android dus!

Voorloper op het gebied van dual-sim en e-sim

Combineer jij je werk als ondernemer met je privéleven op één Android-telefoon? Dan is het aan te raken om gebruik te maken van dual-sim of e-sim zodat je alles mooi gescheiden kunt houden. Android is een echte voorloper op dit gebied en biedt gebruikers al jaren de mogelijkheid om gebruik te maken van twee verschillende simkaarten. Nog niet zo lang geleden is daar e-sim bijgekomen. Met e-sim hoef je geen gebruik meer te maken van fysieke simkaartjes. Het is slechts een kwestie van activeren en gaan met die banaan!

Dark mode

Een intensieve werkdag is een aanslag op je ogen. Zeker als je als ondernemer veel bezig bent op je computer en je veel gebruik maakt van je smartphone. Om je ogen te ontlasten heeft Android een Dark Theme waarmee je je ogen wat meer rust gunt. Het is mogelijk om deze Dark Theme voor altijd in te schakelen, maar je kunt hem ook zelf timen door hem bijvoorbeeld iedere dag ‘s avonds na 18.00 uur aan te zetten.

Android iets voor jou?

Zoals je ziet brengt het gebruik van Android veel voordelen met zich mee. Ben je benieuwd welke zakelijke Android-telefoons je als ondernemer kunt kopen in combinatie met een zakelijk abonnement? Raadpleeg dan de zakelijke shop.

D_2022-0230_TMO_Samsung-Launch_ZFlip_ZFold_Watch5_Founders_1800x800_NS_v2-lr

Dit zijn de nieuwste Samsung telefoons

Op zoek naar een Samsung telefoon? We hebben de nieuwste toestellen voor je op een rijtje gezet!

BESTEL NU
Beeld: Samsung