Telefoons

Voordelen van ondernemen met iOS

Sta je op het punt om over te stappen naar een zakelijke iPhone? Of ben je gewoon benieuwd naar wat iOS precies inhoudt en wat de voordelen voor jou als ondernemer zijn. In dit artikel hebben we enkele voordelen voor je op een rijtje gezet, zodat je precies weet wat je in huis haalt als je kiest voor een zakelijke iPhone.

Clock 3 min

Dit is de nieuwste iPhone

Founder_visual_iPhone14Pro_ProMax_Launch_1800x800-lr

Ben je op zoek naar de nieuwste iPhone? De iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max zijn net uit! Ontdek ze hier…

BESTEL NU
Binnen de wereld van mobiele telefonie heb je als ondernemer veel keus als het aankomt op het gebied van de smartphone zelf. Elke zakelijke iPhone is te koppelen aan een voordelig zakelijk abonnement dat je in kunt richten naar eigen smaak. Denk bijvoorbeeld aan het aantal belminuten en GB’s internet dat je per maand nodig hebt. Dit is makkelijk aan te passen en zorgt voor veel vrijheid.

Maar wist je dat je op het gebied van besturingssystemen veel minder te kiezen hebt? In feite heb je maar twee smaken: iOS en Android. Android-telefoons zijn zeer talrijk, maar als je voor een iPhone kiest, kies je automatisch voor iOS.

Exclusief voor iPhones

Zoals je ongetwijfeld weet, hoort iOS bij Apple en Apple bij het complete scala aan iPhones dat momenteel te koop is. Dit brengt meteen één van de misschien niet zo opvallende voordelen met zich mee: iPhones draaien volledig op het door henzelf ontworpen besturingssysteem en zal er ook alles aan doen om smartphonegebruikers tevreden te stellen. Bijvoorbeeld door een up-to-date besturingssysteem dat van tijd tot tijd van een update wordt voorzien en dus uiterst betrouwbaar is. Als ondernemer is dit precies wat je zoekt.

Overzicht met de app bibliotheek

Als ondernemer is tijd kostbaar en zijn overzicht en efficiëntie veel waard. In dat kader is de App Library van iOS een mooie feature. Dit is een overzicht van al je apps die je zelf per categorie in kunt delen. Op die manier creëer je je eigen overzicht en heb je razendsnel toegang tot de apps die je dagelijks gebruikt.

Founders-voordelen-ios-ondernemers-web2

Navigeren als een pro

Op weg naar een bedrijf om daar kennis te maken met een nieuwe klant? Of met een bedrijfsuitje richting een toffe stad waar je nog nooit eerder bent geweest? Geen probleem. Op jouw iPhone vind je verbeterde kaarten zodat je altijd je weg kunt vinden. En wist je dat Apple in sommige steden handige verzamelingen activiteiten en bezienswaardigheden voor je in petto heeft? Een leuk extraatje!

Privacy 

Als ondernemer ken je ongetwijfeld de waarde van privacy. Eigenlijk is dit een onderdeel waar je je als ondernemer niet druk om zou moeten maken en daarom is het goed om te weten dat iOS je hierbij helpt. Zo krijg je via Safari automatisch overzichten van websites die trackers gebruiken en weet jouw smartphone of jouw wachtwoorden zijn gelekt in een datalek.

Kies zelf jouw favoriete mail en internet

Apple laat je voortaan zelf kiezen welke app de standaard moet zijn voor e-mail en internet. Je kan dus gewoon kiezen voor Gmail en Google Chrome als je dat bijvoorbeeld het fijnste vindt. Dit voorkomt dat je telkens moet switchen. Ideaal!

Apps worden gekeurd

Ken je het gevoel dat je op zoek bent naar een nieuwe app, er uiteindelijk eentje vindt, maar dat je niet zeker weet of het wel zuivere koffie is? Bij iOS kun je die gedachten rustig laten varen. Apple voert namelijk zelf uitgebreide checks uit op alle apps die in de App Store belanden.

iOS iets voor jou?

Zoals je kunt zien zijn er genoeg voordelen die iOS je biedt waar je als ondernemer profijt van hebt. Een razendsnelle iPhone 14 Pro zakelijk is dus altijd voorzien van een up-to-date besturingssysteem. En die iPhone in combinatie met een zakelijk abonnement zorgt ervoor dat je een combinatie in handen hebt die ideaal is voor de werkvloer. Ben je benieuwd welke iPhones er op dit moment verkrijgbaar zijn? Klik dan snel verder. We hebben de smartphones die draaien op iOS voor je verzameld in de shop!

Founder_visual_iPhone14Pro_ProMax_Launch_1800x800-lr

Dit is de nieuwste iPhone

Ben je op zoek naar de nieuwste iPhone? De iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max zijn net uit! Ontdek ze hier…

BESTEL NU
Beeld: Pexels