Logo T-Mobile en Tele2

Wij bundelen onze krachtenom de Nederlandse telecommarkt verder op te schudden. Door het samenvoegen van de netwerken, kennis en expertise behaalt de nieuwe organisatie schaalgrootte zodat we meer kunnen investeren. En dit allemaal in het voordeel van de klant.

Sinds het samengaan begin januari zijn T-Mobile en Tele2 één bedrijf.

Volledig persbericht  Veelgestelde vragen  T-Mobile Community

Beloftes

Met de fusie garanderen wij meer concurrentie op de Nederlandse telecommarkt. Dat is nodig omdat jij als (zakelijke) consument hier beter van wordt. Als nieuw bedrijf doen wij beloftes en maken ze samen waar. 

BELOFTE #1

NA DE FUSIE LANCEREN WIJ ALS EERSTE LANDELIJK 5G

5G is dichterbij dan je denkt. Daar zorgen wij voor. Door de integratie van onze netwerken bieden wij al in 2020 als eerste landelijk 5G.

BELOFTE #2

NA DE FUSIE HELPEN WE NEDERLAND VOORUIT DOOR DE UITROL VAN GLASVEZEL EN MET SCHERPE PRIJZEN VOOR VAST

Wij verhogen de eerste 3 jaar de prijzen op vast niet (behalve een correctie voor inflatie). Daarnaast rollen wij samen met partners glasvezel uit. We zorgen ervoor dat minstens 2 miljoen huishoudens en bedrijven toegang krijgen tot supersnelle glasvezelverbindingen. Scherp geprijsd natuurlijk.

BELOFTE #3

NA DE FUSIE NOG STEEDS  Logo Tele2 UNLIMITED DATA voor MAXIMAAL € 25, DRIE JAAR LANG

Ook na de fusie blijf je voor Unlimited Data bij Tele2 maximaal € 25 betalen.
En dat blijft in ieder geval zo tot 3 jaar na de fusie! Daarmee steken we onze nek uit, maar dat mag je verwachten van de challenger in de markt.

BELOFTE #4

NA DE FUSIE BIEDEN WIJ CONTRACT­VRIJHEID

Wij geven je je vrijheid terug. Met vaste lage prijzen voor onbeperkt mobiel en vast internet. En na de fusie kun je ook kiezen voor een vast abonnement dat maandelijks opzegbaar is.

BELOFTE #5

NA DE FUSIE BIEDEN WIJ SNEL INTERNET IN HEEL NEDERLAND

We maken een eind aan de digitale ongelijkheid in Nederland. Maar liefst 500.000 huishoudens in Nederland hebben belabberde vaste verbindingen. Schandalig vinden wij. Met ons gecombineerde netwerk maken we snel internet van 100 Mbit/s landelijk beschikbaar. 

Veelgestelde vragen

 • Op dit moment blijven beide merken bestaan. Mochten er op termijn wel zaken veranderen, dan zul je hier tijdig over geïnformeerd worden. 

 • Er verandert niets. De prijsplannen en contracten blijven ongewijzigd. De met klanten gemaakte afspraken worden gewoon nagekomen. Mochten er op termijn wel zaken veranderen, dan zul je hier tijdig over geïnformeerd worden. We voorzien voor Tele2 klanten vooral positieve wijzigingen in de toekomst. Dat komt omdat deze klanten op termijn ook gebruik kunnen maken van het best geteste netwerk van T-Mobile.

 • Er verandert niets. De prijsplannen en contracten blijven ongewijzigd. De met klanten gemaakte afspraken worden gewoon nagekomen. Mochten er op termijn wel zaken veranderen, dan zul je hier tijdig over geïnformeerd worden. We voorzien voor Tele2 klanten vooral positieve wijzigingen in de toekomst. Dat komt omdat deze klanten op termijn ook gebruik kunnen maken van het best geteste netwerk van T-Mobile.

 • Wij doen er alles aan om de continuïteit van onze dienstverlenging te waarborgen. De fusie heeft dan ook geen invloed op het aanbod en het gebruik van onze diensten en producten. Indien er wel zaken wijzigen in onze dienstverlening, zullen we je hiervan op de hoogte brengen.

 • Indien er door de fusie zaken voor je wijzigen, zullen we je hiervan op de hoogte brengen.

 • Wat er in jouw situatie gebeurt, is op dit moment nog niet bekend. Zodra er meer bekend is, zul je hierover geïnformeerd worden.

 • Je kunt nog steeds terecht bij de accountmanager of klantenservice van je huidige provider. Als dit verandert, zullen we je hiervan op de hoogte stellen.

 • Wat er in jouw situatie daarna gebeurt, is op dit moment nog niet bekend. Zodra er meer bekend is, zul je hierover geïnformeerd worden.

 • De fusie heeft geen invloed op de diensten en voorwaarden van T-Mobile.

 • In het begin zal je als Tele2 klant nog geen gebruik kunnen maken van T-Mobile’s best geteste 4G-netwerk. Dat zal op termijn wel gaan gebeuren. Wanneer dit wel het geval wordt, zullen we alle klanten informeren.

 • T-Mobile Nederland blijft de merken T-Mobile en Tele2 (en voor de volledigheid, ook Ben) voeren in de markt. De afdelingen van beide organisaties zijn samengevoegd en dit betekent dat uw gegevens sindsdien officieel worden beheerd door T-Mobile NL. Hierbij houden wij ons aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

 • We starten direct met alle voorbereidingen en gaan hard aan de slag.

 • Beloofd is beloofd. Dus we gaan alle beloftes stuk voor stuk realiseren.

 • Wij laten ons niet uit over de volgorde. Los van het feit dat het huidige prijspunt van Tele2 vanaf dag 1 van de fusie zal blijven. Uiteraard willen we KPN en VodafoneZiggo niet onnodig wijzer maken.

 • Bij T-Mobile krijg je onbeperkt internet, bellen en sms’en op het snelste mobiele netwerk in Nederland vanaf € 22,50 tot € 35 per maand, afhankelijk van het aantal Unlimited abonnementen dat je afsluit per huishouden.