Probeer hét Unlimited netwerk van Nederland nu zelf

Een cadeau van T-Mobile voor al onze klanten

Hoera! De resultaten van het P3 Group onderzoek naar het best geteste netwerk van Nederland zijn bekend. En net als vorig jaar komt T-Mobile hierbij als grote winnaar uit de bus.

Leuk voor ons, maar ook voor jou! Want omdat wij al onze klanten graag zelf willen laten ervaren hoe goed ons netwerk is, hebben we een cadeau voor jou. 

Om te vieren dat ons netwerk ook in 2017 als beste getest is in Nederland, krijgen alle T-Mobile klanten die nog geen Go Unlimited abonnement hebben 48 uur de kans om gratis Unlimited data in Nederland uit te proberen.

Binnenkort ontvang je van ons een sms'je waarmee je jouw cadeau kunt activeren. Weet jij al wat je gaat doen met een Unlimited databundel?

Lees de actievoorwaarden >

Ook aan klanten die al Go Unlimited hebben is gedacht. Zij krijgen een maand Videoland (instructies volgen in een e-mail), waarmee zij optimaal gebruik kunnen maken van hét Unlimited netwerk. 
Meer info >


Ons netwerk is voor de 2e keer op rij als beste getest

Sinds begin 2017 is onbeperkt mobiel internet, voor iedereen binnen handbereik. Unlimited data, bellen, alles, in héél Nederland voor maar €35. Unlimited opent deuren en creëert kansen. Zonder torenhoge rekeningen achteraf. Op het best geteste netwerk!

Unlimited data voor een Unlimited hoeveelheid mensen kan alleen op hét Unlimited netwerk. Het is dan ook niet gek dat wij voor de tweede keer op rij als beste zijn getest door P3. Hoe dat komt? Door de combinatie van het aantal masten, de beste frequenties én de belofte om te blijven innoveren.

Deze uitslag betekent dat ons netwerk:

  • Overall winnaar is in de categorie 'voice'
  • Overall winnaar is in de categorie 'data'
  • De grootste capaciteit heeft  (met 11.000 masten en het ideale frequentiepakket kan ons netwerk zeer veel dataverkeer aan)

Meer info

 

 


Extra

My T-Mobile

Behoefte aan nog meer data na je gratis 48 uur? Log in op My T-Mobile en stel je bundels bij. Naar boven of naar beneden.

Vriendenkorting

Ben jij ook zo enthousiast over T-Mobile en ons netwerk? Draag een vriend aan. Dan krijgen jullie beiden € 25,- korting op je factuur!

Test ons nu

Hebben je vrienden nog geen Go Unlimited? Laat ze het best geteste netwerk in Nederland nu zelf ervaren met Test ons nu.


Meer informatie

Over deze actie

Wannneer krijg ik mijn sms'je met meer informatie over deze actie?

Omdat we heel veel klanten hebben die we allemaal kennis willen laten maken met T-Mobile Unlimited, worden de sms’jes van deze actie in fases verstuurd. We starten daarmee op 8 mei a.s. We kunnen nog niet met zekerheid zeggen wanneer precies je van ons een sms’je ontvangt om jouw 2 dagen Unlimited data in Nederland te activeren, maar dit gebeurt voor 18 juli 2017 zijn. Houd dus vooral je mobiel in de gaten de komende tijd!

Hoe lang is de actie geldig?

Vanaf het moment dat je de sms ontvangt met de instructies hoe je jouw 2 dagen Unlimited in Nederland activeert, heb je 14 dagen de tijd om dit te doen. Dit kan op een moment dat het jou uitkomt. Bijvoorbeeld vlak voor het weekend, zodat je flink gebruik kunt maken van je Unlimited data. Wil je hier geen gebruik van maken? Dan hoef je niets te doen.

Ik heb geen sms ontvangen. Hoe komt dat?

We sturen de sms'jes in de periode van 8 mei t/m 16 juni 2017. Heb je op 16 juni nog geen sms'je ontvangen? Dan kan het zijn dat je geen gebruik kunt maken van deze actie. Omdat je bijvoorbeeld hebt ingesteld geen berichten van T-Mobile te willen ontvangen, of omdat je misschien een betalingsachterstand hebt. Ook klanten met een 4G voor Thuis-abonnement zijn uitgesloten van deelname.

Ik heb een bericht ontvangen dat ik deze actie nu niet kan activeren. Hoe zit dat?

Omdat we zoveel mogelijk klanten willen laten kennismaken met Unlimited, hanteren we elke dag een maximum aantal gebruikers dat we kunnen aansluiten op deze actie. Heb je een bericht ontvangen dat je vandaag niet kunt activeren, probeer het dan morgen nog eens. De actie blijft na het ontvangen van je activatie-sms’je nog 14 dagen geldig.

Ik wil graag weten hoeveel data ik verbruik. Hoe werkt dat?

Via de My T-Mobile app kun je precies zien hoeveel data je op een dag verbruikt, dus ook tijdens jouw 2 dagen Unlimited data in Nederland. Je kunt de My T-Mobile App gratis downloaden voor Android en iOS, en inloggen met je My T-Mobile gegevens. Na afloop van je 'proefperiode' Unlimited data, zie je in de app gewoon weer de gegevens van je huidige abonnement staan.

Wat gebeurt er ná de 2 dagen dat ik Unlimited data in Nederland heb mogen uitproberen?

Nadat je 2 dagen gebruik hebt gemaakt van deze actie wordt je abonnement automatisch weer teruggedraaid naar je huidige abonnement. Je hoeft hier dus niets voor te doen en er zijn ook geen extra kosten aan deze actie gekoppeld. De 2 dagen Unlimited data in Nederland is een cadeautje van ons voor jou en onze andere klanten, om te vieren dat we voor de 2e keer op rij het best geteste netwerk van Nederland hebben.

Ik heb een zakelijk abonnement. Geldt de actie ook voor mij?

Jazeker, ook onze klanten met een zakelijk abonnement worden in de watten gelegd. Meer informatie vind je op onze zakelijke website.

Over ons Go Unlimited abonnement

Kan ik met Go Unlimited echt onbeperkt internetten?

Jazeker, bij Unlimited kun je het hele jaar onbeperkt internetten in Nederland. Je start iedere dag met een dagtegoed van 5 GB. Zijn deze GB’s (bijna) op? Dan sturen we je een sms. Je mag vanaf dat moment zo vaak als je wilt gratis 1 GB-aanvullers activeren.
Daarnaast kun je elke maand 10 GB gebruiken in de EU met Go Unlimited NL & 10 GB EU. 

Wanneer kan ik overstappen naar een Go abonnement?

Je kunt je contract alleen verlengen met een Go-abonnement (eventueel in combinatie met een nieuw toestel). Dit kan vanaf 4 maanden voor de einddatum van je huidige contract. Benieuwd naar de einddatum van je contract? Kijk op My T-Mobile.  

Waarom zijn er voorwaarden voor redelijk gebruik?

We willen hiermee oneigenlijk gebruik en misbruik voorkomen. Op deze manier houdt iedereen toegang tot hét Unlimited netwerk, en wordt het netwerk niet onnodig belast.

Bekijk de voorwaarden (pdf)
Kan ik mijn Go abonnement bijstellen?

Dat kan. Je kunt omhoog én omlaag bijstellen. Aanpassen van je abonnement kan 1x per maand. Als je je abonnement bijstelt, dan krijg je de korting die geldig was op het moment dat je je abonnement afsloot.

Praat mee over het beste netwerk van Nederland

Bezig met laden...

 


Ideaal voor Unlimited