HTC smartphones

We verkopen momenteel geen HTC toestellen bij T-Mobile. Updates hierover worden op deze pagina gedeeld. Vragen over je huidige HTC toestel? Bekijk dan deze pagina voor toestelhulp. Wil je het andere aanbod bekijken? Ga dan naar onze shop

HTC One A9

De HTC One A9 is mooi rond afgewerkt in het aluminium design. Met 145.8 x 70,8 x 7,3 millimeter is de A9 hoger en breder dan zijn voorganger, de HTC One M9, maar wel aanzienlijk dunner. Het 5.5 inch scherm wordt beschermd door een Corning Gorilla Glass en heeft een Full HD AMOLED-scherm, waardoor je zelfs bij veel zonlicht een briljante weergave hebt. Het toestel beschikt over een 13 megapixel camera met optische beeldstabilisatie waardoor bewegingen en trillingen geminimaliseerd worden en jij haarscherpe foto's kunt maken. Ook kun je muziek luisteren op een hoog kwaliteitsniveau dankzij HTC BoomSound en Dolby Audio Surround-technologie. De HTC One A9 draait op de nieuwste versie van Android, Marshmallow 6.0 en heeft 16 GB intern geheugen.

Over HTC

De High Tech Computer Corporation, HTC, werd in 1997 opgericht. De focus van dit elektronicabedrijf verschoof al snel naar de ontwikkeling van innovatieve mobiele telefoons. Eerst voor andere telefoonmerken, later zijn ze ook onder de naam HTC toestellen gaan verkopen.. HTC legt zich volledig toe op de ontwikkeling van smartphones waardoor ze altijd vooroplopen in spraakmakende techniek en ontwikkeling.