Huawei Mate 20 Pro

Het scherm van de Huawei Mate 20 Pro

Het scherm van de Huawei Mate 20 Pro

De Huawei Mate 20 Pro heeft een edge-to-edge display met een kleine notch aan de bovenkant. Hierin bevindt zich de selfiecamera en de 3D-gezichtsscanner van het toestel, die nodig is om gebruik te maken van gezichtsherkenning. Het andere toestel uit deze serie, de Huawei Mate 20, heeft nog een kleinere notch, Dit is mogelijk omdat de Huawei Mate 20 geen gebruik maakt van gezichtsherkenning en dus enkel de selfiecamera aan de voorkant heeft. De Mate 20 Pro heeft een OLED-display van 6,39" inch. Het verschil met de Mate 20 is dat de Mate 20 een display heeft van 6,53" inch. Daarnaast maakt de Huawei Mate 20 gebruik van een LCD-display, terwijl de Mate 20 Pro een OLED-display heeft.

Het design van de Huawei Mate 20 Pro

Het design van de Huawei Mate 20 Pro

De Huawei Mate 20 Pro komt in 3 verschillende kleuren: zwart, blauw en twilight. Aan de voorkant zie je weinig van de kleur van het toestel, omdat het display bijna de hele voorkant beslaat. Aan de achterkant is de kleur duidelijk zichtbaar. De achterkant van het toestel is gemaakt van een speciale glasstructuur. De behuizing is vingerafdruk bestendig en anti-slip. Hierdoor is het toestel is gemakkelijk vast te houden.

De Leica Triple camera van de Mate 20 Pro

De Leica Triple camera van de Mate 20 Pro

De Huawei Mate 20 Pro heeft een zeer geavanceerde Leica Triple camera. Op de achterkant van het toestel zie je een vierkant dat bestaat uit de drie camera's en een flitser. De camera bestaat uit een groothoeklens, een ultragroothoeklens en een telelens. Met de ultragroothoeklens kun je prachtige foto's schieten van landschappen. De telelens is perfect voor fotograferen van veraf. Met de Huawei Mate 20 Pro kun je ook van heel dichtbij mooie foto's maken. Je kunt al vanaf 2,5 cm afstand fotograferen.

  Huawei Mate 20 Pro:
 • 40 megapixel groothoeklens
 • 20 megapixel ultragroothoeklens
 • 8 megapixel telelens
 • 24 megapixel selfiecamera
Artificial Intelligence

Artificial Intelligence

De Huawei Mate 20 Pro bevat verschillende slimme AI toepassingen in Huawei's HiVision Intelligence app. HiVision kan namelijk verschillende dingen herkennen als je er je camera op richt. Zo kan het je de namen vertellen van bekende schilderijen en beroemde gebouwen. Ook kan HiVision eten herkennen. Van verschillende gerechten kun je de calorieën en zelfs de verdeling van macronutriënten in een voedingsmiddel zien. Ook kan je met HiVision teksten vertalen. Als je je camera op een tekst richt, kan HiVision die in real-time voor je vertalen.

Hardware van de Mate 20 Pro

Hardware van de Mate 20 Pro

De Mate 20 Pro heeft een Kirin 980 DUAL-AI chipset. Dit is een van de meest geavanceerde processors van de wereld. Deze chipset maakt de snelheid van het toestel beter en zorgt voor efficiënter gebruik van de energie. De chipset bestaat uit twee delen: het ene deel stuurt het besturingssysteem aan en de andere helft zorgt voor AI-toepassingen. De Kirin 980 is speciaal door Huawei ontwikkeld en de toestellen in de Mate 20-serie zijn en van de eerste toestellen waar deze dubbele chipset is ingebouwd. De Huawei Mate 20 Pro draait op het besturingssysteem Android 9.0 Pie. De Mate 20 Pro heeft ook een zeer sterke batterij van maar liefst 4200 mAh. Je kunt dit toestel twee volle dagen gebruiken zonder dat je tussendoor hoeft op te laden. Dankzij Huawei's snellaadsysteem, Huawei SuperCharge™ 2.0 is de telefoon ook ontzettend snel weer opgeladen. De batterij kan in 30 minuten opladen van nul naar 58%.

Veelgestelde vragen Huawei Mate 20 Pro

 • Wanneer kan ik de Mate 20 en Huawei Mate 20 Pro bestellen?

  De Mate 20 en Mate 20 Pro gaan op 16 oktober in de verkoop. Je kunt ze vanaf dat moment bij ons bestellen in combinatie met een abonnement.

 • In welke kleuren zijn de Mate 20 en Mate 20 Pro beschikbaar?

  De Huawei Mate 20 is leverbaar in het zwart en twilight. De Huawei Mate 20 Pro is leverbaar in de kleuren zwart, blauw en twilight.

 • Wat zijn de afmetingen van de Huawei Mate 20 en Huawei Mate 20 Pro?

  De Huawei Mate 20: 158,2 mm lang, 77,2 mm breed en 8,3 mm dik.
  De Huawei Mate 20 Pro: 157,8 mm lang, 72,3 mm breed en 8,6 mm dik.

 • Welk besturingssysteem zit er op de Huawei Mate 20 en Huawei Mate 20 Pro?

  De Huawei Mate 20 en Huawei Mate 20 Pro draaien op het nieuwste besturingssysteem van Android: 9.0 Pie.

 • Wat is de prijs van de Huawei Mate 20 en Huawei Mate 20 Pro?

  De prijs is afhankelijk van het abonnement wat je erbij bestelt. De Huawei Mate 20 en Mate 20 Pro kun je namelijk bestellen met verschillende abonnementen. Kijk in de shop voor de actuele prijzen.

 • Wat is het verschil tussen de Huawei Mate 20 en de Huawei Mate 20 Pro?

  • De Mate 20 heeft een LCD-display en de Mate 20 Pro heeft een OLED-display.
  • De achtercamera van de Mate 20 Pro is iets beter. De groothoeklens heeft 40 megapixels (bij de Mate 20 is dit 12 megapixels) en de ultragroothoeklens heeft 20 megapixels (bij de Mate 20 is dit 16 megapixels).
  • De Mate 20 is iets groter dan de Mate 20 Pro. De Mate 20 is 6,53 inch en de Pro is 6,39 inch.
  • De Mate 20 Pro heeft 3D-gezichtsherkenning in de selfiecamera. De gewone Mate 20 heeft dit niet.
  • De batterij van de Mate 20 Pro is iets sterker: 4200mAh. De batterij van de Mate 20 is 4000mAh.
  • Vingerafdrukscanner/gezichtsherkenning
 • Kan ik de Mate 20 en Mate 20 Pro ook zakelijk bestellen?

  De Huawei Mate 20 en Huawei Mate 20 Pro zijn ook zakelijk te bestellen. Ontdek de mogelijkheden om zakelijk te bestellen.

 • Zijn er ook andere toestellen van de Huawei Mate-serie te koop?

  Ja, wij verkopen uit de Huawei Mate-serie ook de Huawei Mate 20 Lite en daarnaast nog een aantal andere Huawei toestellen:

   

  Bekijk alle Huawei toestellen

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten, in combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10 | 10+ inruilactie

Als je tijdens de pre-order periode van 7-8-2019 t/m 22-8-2019 een Samsung Galaxy Note 10 of 10+ koopt krijg je €100,- euro extra inruilwaarde op jouw oude smartphone.

Hoe werkt het? 

 • Om de €100,- euro extra inruilwaarde te claimen zal je je aankoop moeten registeren. Dit kan pas zodra je je nieuwe Galaxy Note hebt ontvangen. Je hebt namelijk het iMEI nummer nodig van je nieuwe toestel.
 • Om je toestel in te ruilen en te registreren ga je naar ga je naar deze pagina. Doorloop vervolgens de overige stappen om je registratie te voltooien.
 • Ga je akkoord met het aanbod? Stuur dan je toestel op via een DHL Servicepoint.
 • Zodra we het toestel hebben ontvangen en alles blijkt in orde te zijn maken wij het afgesproken bedrag over naar jouw bankrekening.

 

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon en ruil je een oude Samsung in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor je oude Samsung zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon en ruil je een oude iPhone in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor een oude iPhone zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) en ruil je een oude telefoon in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.