Huawei Mate 20 Pro

Het scherm van de Huawei Mate 20 Pro

Het scherm van de Huawei Mate 20 Pro

De Huawei Mate 20 Pro heeft een edge-to-edge display met een kleine notch aan de bovenkant. Hierin bevindt zich de selfiecamera en de 3D-gezichtsscanner van het toestel, die nodig is om gebruik te maken van gezichtsherkenning. Het andere toestel uit deze serie, de Huawei Mate 20, heeft nog een kleinere notch, Dit is mogelijk omdat de Huawei Mate 20 geen gebruik maakt van gezichtsherkenning en dus enkel de selfiecamera aan de voorkant heeft. De Mate 20 Pro heeft een OLED-display van 6,39" inch. Het verschil met de Mate 20 is dat de Mate 20 een display heeft van 6,53" inch. Daarnaast maakt de Huawei Mate 20 gebruik van een LCD-display, terwijl de Mate 20 Pro een OLED-display heeft.

Het design van de Huawei Mate 20 Pro

Het design van de Huawei Mate 20 Pro

De Huawei Mate 20 Pro komt in 3 verschillende kleuren: zwart, blauw en twilight. Aan de voorkant zie je weinig van de kleur van het toestel, omdat het display bijna de hele voorkant beslaat. Aan de achterkant is de kleur duidelijk zichtbaar. De achterkant van het toestel is gemaakt van een speciale glasstructuur. De behuizing is vingerafdruk bestendig en anti-slip. Hierdoor is het toestel is gemakkelijk vast te houden.

De Leica Triple camera van de Mate 20 Pro

De Leica Triple camera van de Mate 20 Pro

De Huawei Mate 20 Pro heeft een zeer geavanceerde Leica Triple camera. Op de achterkant van het toestel zie je een vierkant dat bestaat uit de drie camera's en een flitser. De camera bestaat uit een groothoeklens, een ultragroothoeklens en een telelens. Met de ultragroothoeklens kun je prachtige foto's schieten van landschappen. De telelens is perfect voor fotograferen van veraf. Met de Huawei Mate 20 Pro kun je ook van heel dichtbij mooie foto's maken. Je kunt al vanaf 2,5 cm afstand fotograferen.

  Huawei Mate 20 Pro:
 • 40 megapixel groothoeklens
 • 20 megapixel ultragroothoeklens
 • 8 megapixel telelens
 • 24 megapixel selfiecamera
Artificial Intelligence

Artificial Intelligence

De Huawei Mate 20 Pro bevat verschillende slimme AI toepassingen in Huawei's HiVision Intelligence app. HiVision kan namelijk verschillende dingen herkennen als je er je camera op richt. Zo kan het je de namen vertellen van bekende schilderijen en beroemde gebouwen. Ook kan HiVision eten herkennen. Van verschillende gerechten kun je de calorieën en zelfs de verdeling van macronutriënten in een voedingsmiddel zien. Ook kan je met HiVision teksten vertalen. Als je je camera op een tekst richt, kan HiVision die in real-time voor je vertalen.

Hardware van de Mate 20 Pro

Hardware van de Mate 20 Pro

De Mate 20 Pro heeft een Kirin 980 DUAL-AI chipset. Dit is een van de meest geavanceerde processors van de wereld. Deze chipset maakt de snelheid van het toestel beter en zorgt voor efficiënter gebruik van de energie. De chipset bestaat uit twee delen: het ene deel stuurt het besturingssysteem aan en de andere helft zorgt voor AI-toepassingen. De Kirin 980 is speciaal door Huawei ontwikkeld en de toestellen in de Mate 20-serie zijn en van de eerste toestellen waar deze dubbele chipset is ingebouwd. De Huawei Mate 20 Pro draait op het besturingssysteem Android 9.0 Pie. De Mate 20 Pro heeft ook een zeer sterke batterij van maar liefst 4200 mAh. Je kunt dit toestel twee volle dagen gebruiken zonder dat je tussendoor hoeft op te laden. Dankzij Huawei's snellaadsysteem, Huawei SuperCharge™ 2.0 is de telefoon ook ontzettend snel weer opgeladen. De batterij kan in 30 minuten opladen van nul naar 58%.

Veelgestelde vragen Huawei Mate 20 Pro

 • Welke Huawei telefoons zijn verkrijgbaar bij T-Mobile?

  Op dit moment heb je de keuze uit de volgende smartphones van Huawei:

 • Waar komt Huawei vandaan?

  Huawei komt uit de Chinese stad Shenzhen.

 • Zijn er op dit moment Huawei aanbiedingen?

  Op dit moment zijn enkele Huawei telefoons in prijs verlaagd zoals de Huwei P30 Pro. Bekijk de toestelpagina’s voor de laatste prijzen.

 • Kan ik mijn oude Huawei inruilen voor een nieuwe?

  Het 1 op 1 inruilen kan uiteraard niet, maar wat je wel kunt doen is kijken of jouw gebruikte smartphone korting oplevert. Wil je graag weten hoeveel je terugkrijgt voor jouw telefoon? Op de toestelrinruil pagina zie je dat meteen.

 • Hoe ruil ik mijn oude smartphone in voor een nieuwe Huawei telefoon?

  Jouw gebruikte telefoon is geld waard. Op deze inruilpagina zie je precies hoe dit in z’n werk gaat.

 • Welke Huawei telefoons zijn geschikt voor zakelijk gebruik?

  Alle Huawei telefoons zijn geschikt voor zakelijk gebruik. Meer weten over zakelijk gebruik? Lees dan meer over de mogelijkheden.

 • Beschikt de nieuwste Huawei telefoon over snelladen?

  Jazeker. Zo laad je de Huawei P30 binnen anderhalf uur weer helemaal op.

 • Hoe zet ik mijn contacten om van Android naar Apple en andersom?

  Wanneer je overstapt van Apple naar Android of de omgekeerde weg bewandelt, is het fijn om te weten hoe je je contacten over kunt zetten. Op onze contacten overzetten pagina lees je hoe je dit aanpakt.

 • Enkele Huawei telefoons beschikken over Dual Sim. Wat is dat?

  Zoals de naam al doet vermoeden heeft ‘dual’ met duo, of twee te maken. Smartphones met dual sim hebben namelijk plaats noor niet 1, maar 2 simkaarten. Dit is handig als je bijvoorbeeld een tweede telefoon hebt voor het werk. De simkaart hiervan stop je dan in je nieuwe Huawei in het twee vakje. Zo hoef niet met 2 telefoons rond te lopen.

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten, in combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon en ruil je een oude Samsung in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor je oude Samsung zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon en ruil je een oude iPhone in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor een oude iPhone zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) en ruil je een oude telefoon in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.