Huawei Mate 20

Het scherm van de Huawei Mate 20

Scherm

De Huawei Mate 20 is het eerste toestel met een naadloos Dewdrop display. Oftewel: een zo klein mogelijke notch, zoals we dat de laatste tijd bij steeds meer smartphone modellen zien. Deze kleine druppelvormige inkeping bevat de selfiecamera. Het toestel heeft daarom een grote screen-to-body ratio, zodat je foto's en video's optimaal kunt bekijken. De Mate 20 heeft een 6,53” inch scherm met een LCD-display.

Huawei Mate 20 design

Design

De Huawei Mate 20 komt in 2 verschillende kleuren: zwart en blauw. Aan de voorkant zijn de kleuren amper zichtbaar, omdat het naadloze display bijna de hele voorkant van de telefoon omvat. Aan de achterkant van het toestel worden de kleuren gereflecteerd in de speciale glasstructuur waar de behuizing van gemaakt is. Deze behuizing is antislip en vingerafdruk bestendig.

Huawei Mate 20 design

Design

De Huawei Mate 20 komt in 2 verschillende kleuren: zwart en blauw. Aan de voorkant zijn de kleuren amper zichtbaar, omdat het naadloze display bijna de hele voorkant van de telefoon omvat. Aan de achterkant van het toestel worden de kleuren gereflecteerd in de speciale glasstructuur waar de behuizing van gemaakt is. Deze behuizing is antislip en vingerafdruk bestendig.

Huawei Mate 20 artificial intelligence

Artificial Intelligence

De Huawei Mate 20 heeft geavanceerde Artificial Intelligence toepassingen die je leven makkelijker maken. HiVision Intelligence herkent bijvoorbeeld beroemde schilderijen en bekende gebouwen. Als je de camera op eten richt, herkent HiVision hoeveel calorieën erin zitten. Van verschillende gerechten kun je de calorieën en zelfs de verdeling van macronutriënten in een voedingsmiddel zien. Ook kan je met HiVision in real-time tekst vertalen door de tekst simpelweg te scannen met je camera.

De binnenkant van de Mate 20

Binnenkant

De Mate 20 heeft de Kirin 980 DUAL-AI chipset. Een van de meest geavanceerde processors ter wereld. Deze chipset verbetert de snelheid van het toestel en zorgt voor efficiënter gebruik van de energie. De chipset bestaat uit twee delen: de ene helft zorgt voor AI-toepassingen en de andere helft richt zich op het besturingssysteem. De Kirin 980 is speciaal door Huawei ontwikkeld en de Huawei Mate 20 is een van de eerste toestellen waar deze dubbele chipset is ingebouwd. De telefoon draait op het nieuwste besturingssysteem van Android: 9.0 Pie. De Huawei Mate 20 heeft ook een zeer krachtige batterij van 4000 mAh. In combinatie met de Kirin 980 DUAL-AI chipset, kan het toestel twee volle dagen gebruikt worden zonder tussendoor op te laden. Dankzij Huawei SuperCharge™ 2.0 is de telefoon ook weer razendsnel opgeladen. In 30 minuten laadt de batterij op van nul naar 58%.

Veelgestelde vragen Huawei Mate 20

  • Op dit moment heb je de keuze uit de volgende smartphones van Huawei:

  • Huawei komt uit de Chinese stad Shenzhen.

  • Op dit moment zijn enkele Huawei telefoons in prijs verlaagd zoals de Huwei P30 Pro. Bekijk de toestelpagina’s voor de laatste prijzen.

  • Het 1 op 1 inruilen kan uiteraard niet, maar wat je wel kunt doen is kijken of jouw gebruikte smartphone korting oplevert. Wil je graag weten hoeveel je terugkrijgt voor jouw telefoon? Op de toestelrinruil pagina zie je dat meteen.

  • Jouw gebruikte telefoon is geld waard. Op deze inruilpagina zie je precies hoe dit in z’n werk gaat.

  • Alle Huawei telefoons zijn geschikt voor zakelijk gebruik. Meer weten over zakelijk gebruik? Lees dan meer over de mogelijkheden.

  • Jazeker. Zo laad je de Huawei P30 binnen anderhalf uur weer helemaal op.

  • Wanneer je overstapt van Apple naar Android of de omgekeerde weg bewandelt, is het fijn om te weten hoe je je contacten over kunt zetten. Op onze contacten overzetten pagina lees je hoe je dit aanpakt.

  • Zoals de naam al doet vermoeden heeft ‘dual’ met duo, of twee te maken. Smartphones met dual sim hebben namelijk plaats noor niet 1, maar 2 simkaarten. Dit is handig als je bijvoorbeeld een tweede telefoon hebt voor het werk. De simkaart hiervan stop je dan in je nieuwe Huawei in het twee vakje. Zo hoef niet met 2 telefoons rond te lopen.

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Lees meer over alle specs van de Huawei Mate 20 en Mate 20 Pro.

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten? In combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon? En ruil je een oude Samsung in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon? En ruil je een oude iPhone in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor een oude iPhone zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) en ruil je een oude telefoon in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.