Dit toestel van Huawei is uitgerust met de Kirin 980-soc, de chipset die bijvoorbeeld ook in de Huawei P30 zit. Daarnaast beschikt de Huawei Nova 5t over 6 GB RAM en 128 GB aan opslagcapaciteit. De batterijcapaciteit is 3750 mAh, maar misschien nog wel belangrijker is het feit dat deze telefoon snelladen ondersteunt. Hierdoor heb je maar 30 minuten nodig om je telefoon voor 50% op te laden. Wat verder opvalt is dat de selfiecamera in een ‘gat’ in het scherm zit verwerkt. Op de achterkant vind je de primaire camera met een resolutie van 48 MP en een camera van 16 MP met groothoeklens. EMUI 9.1 is het besturingssysteem waarmee de Nova 5t is uitgerust.

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sta jij op het punt om je Samsung in te ruilen voor een iPhone. Gooi de Samsung dan niet zomaar weg! Voor het inruilen van je Samsung krijg je namelijk een mooi bedrag terug. De voorwaarde voor deze actie is dat jouw Samsung nog wel aan gaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Een nieuw abonnement afsluiten of je huidige abonnement verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan wil je jouw oude iPhone vast inruilen voor extra korting. Dat kan. Als jouw oude iPhone nog aan gaat en als het display nog heel is, is jouw telefoon korting waard.

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Heb jij geen iPhone of Samsung, maar een ander merk? Wellicht krijg je dan ook een mooie bedrag terug. Net als bij de andere telefoons moet het display nog wel heel zijn en moet de telefoon nog aan gaan. Raadpleeg de inruilpagina voor alle informatie.