Dit toestel van Huawei is uitgerust met de Kirin 980-soc, de chipset die bijvoorbeeld ook in de Huawei P30 zit. Daarnaast beschikt de Huawei Nova 5t over 6 GB RAM en 128 GB aan opslagcapaciteit. De batterijcapaciteit is 3750 mAh, maar misschien nog wel belangrijker is het feit dat deze telefoon snelladen ondersteunt. Hierdoor heb je maar 30 minuten nodig om je telefoon voor 50% op te laden. Wat verder opvalt is dat de selfiecamera in een ‘gat’ in het scherm zit verwerkt. Op de achterkant vind je de primaire camera met een resolutie van 48 MP en een camera van 16 MP met groothoeklens. EMUI 9.1 is het besturingssysteem waarmee de Nova 5t is uitgerust.

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten, in combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon en ruil je een oude Samsung in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor je oude Samsung zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon en ruil je een oude iPhone in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor een oude iPhone zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) en ruil je een oude telefoon in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.