Huawei P Smart 2020

Huawei laat met de Huawei P Smart 2020 zien dat je voor relatief weinig geld een prachtige Android-telefoon met EMUI-skin in huis kunt halen. De opvolger van de Huawei P Smart 2019 heeft een scherm dat maar liefst 6.3 inch meet en een ruime opslagcapaciteit van 128 GB bezit. Het geheugen kan uitgebreid worden door middel van een micro-sd-kaartje. Met de twee camera’s op de achterkant kun je volop experimenteren. De combinatie van de 13 MP lens en de dieptesensor zorgen ervoor dat je in elke situatie in staat bent om mooie foto’s en video’s te maken. Op de voorkant vind je de 8 MP frontcamera voor haarscherpe selfies. Deze smartphone van Huawei is verkrijgbaar in het zwart. Kortom, een prachtige telefoon voor fans van een ultieme prijs-kwaliteitverhouding.

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten? In combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon? En ruil je een oude Samsung in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor je oude Samsung zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon? En ruil je een oude iPhone in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor een oude iPhone zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) en ruil je een oude telefoon in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.