Huawei P40 Pro: ontdek de ongelooflijke mogelijkheden

Met de Huawei P40 Pro heb je als gebruiker iets speciaals in handen. Deze opvolger van de Huawei P30 Pro blaast je omver met een strak design, een uitgebreide camera-selectie en pure kracht. Deze smartphone van Huawei, die verkrijgbaar is in het zwart en grijs, heeft een groot OLED-scherm dat 6,58 inch meet en beschikt daarnaast over 90 Hz beeldverversing waardoor je soepel switcht tussen de verschillende apps via het EMUI 10.1 besturingssysteem dat is gebaseerd op Android 10. Achterop dit toestel vind je de hoofdcamera van 50 MP, een 12 MP telephoto camera, een 40 MP groothoeklens én een 3D-camera met dieptesensor waarmee je naar hartelust prachtige foto’s en video’s kunt maken. De P40 Pro is daarnaast 5G-ready en laat je dus kennismaken met ongekende snelheden. Ben jij ook al fan?

Huawei Mobile Services

Sinds begin 2020 brengt Huawei een deel van haar toestellen uit zonder Google Services. Deze smartphones maken nog wel gebruik van Android, maar gebruiken Huawei Mobile Services in plaats van Google Play Services en Google Mobile Services. Wat dit precies betekent vind je hieronder.

Geen Google Play Store, maar Petal Search en Huawei AppGallery

Met Huawei AppGallery en Huawei Petal Search heeft Huawei heeft een alternatief ontwikkeld voor de Google Play Store. Hier kun je apps downloaden die door en voor Huawei zijn geoptimaliseerd. Omdat de Google Play Services op veel verschillende manieren zorgen dat je apps netjes werken, kan het zijn dat sommige apps nu anders of helemaal niet werken. Ook de werking van bijvoorbeeld fitnesstrackers of Chromecasts in combinatie met je telefoon kunnen hierdoor beïnvloed worden.

Hoe installeer je app's op de Huawei P40 Pro

HUAWEI Phone Clone

Met HUAWEI Phone Clone kun je gegevens zoals contacten, foto‘s, berichten en vele applicaties makkelijk en snel naar je nieuwe Huawei-telefoon overzetten. Zorg dat HUAWEI Phone Clone op je huidige telefoon is geïnstalleerd. Op jouw nieuwe Huawei-telefoon is deze app standaard al voor je geïnstalleerd.

HUAWEI Petal Search

Met ‘Petal Search-Vind Apps’ installeer je snel jouw favoriete apps uit een aanbod van maar liefst 1 miljoen apps vanuit meer dan 10 beveiligde app-stores. Petal Search vind je in de zoekbalk op je homescreen en is tevens te vinden bovenin je internet browser.

HUAWEI AppGallery

De HUAWEI AppGallery is het begin van een buitengewone, nieuwe manier om de wereld van apps te ontdekken. Het is een app-store waar je gemakkelijk en veilig duizenden apps van over de hele wereld kunt vinden en downloaden.

Hulp bij installeren

Heb je net een nieuwe HUAWEI P40 lite of P40 Pro in handen? Via onderstaande link vind je een gemakkelijk overzicht van de belangrijkste artikelen op de Huawei Community die je helpen met alle instellingen en antwoorden geeft op veelgestelde vragen.

Meer informatie

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sta jij op het punt om je Samsung in te ruilen voor een iPhone. Gooi de Samsung dan niet zomaar weg! Voor het inruilen van je Samsung krijg je namelijk een mooi bedrag terug. De voorwaarde voor deze actie is dat jouw Samsung nog wel aan gaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Sluit jij een nieuw abonnement af of verleng je je huidige abonnement in combinatie met een nieuwe telefoon én wil jij jouw oude iPhone graag inruilen voor extra korting? Dat kan. Als jouw oude iPhone nog aan gaat en als het display nog heel is, is jouw telefoon korting waard.

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Heb jij geen iPhone of Samsung, maar een ander merk? Wellicht krijg je dan ook een mooie bedrag terug. Net als bij de andere telefoons moet het display nog wel heel zijn en moet de telefoon nog aan gaan. Raadpleeg de inruilpagina voor alle informatie.