Wifi Plus van T-Mobile nu bij Odido

T-Mobile heet nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Kies je voor een internetabonnement van Odido, dan heb je supersnel en stabiel internet. Je kan je internetsnelheid elke maand aanpassen. Betaal je niks extra’s voor. Of breid je abonnement uit met TV en Vast Bellen. Kan allemaal.

 • Overstappen? Regelen we voor je

 • Glasvezel? Onze monteur komt alles bij je installeren

 • Overal in huis perfecte wifi met Wifi Plus

 • Bescherm al je apparaten met Thuis Veilig Online

Odido logo

T-Mobile Wifi Plus is nu Odido

T-Mobile is nu Odido. Wil je overal in huis genieten van perfecte wifi? Dat doe je makkelijk en snel met Wifi Plus van Odido. De mesh-wifiversterker komt binnen je bestaande wifinetwerk te staan. Met de wifiversterker wordt niet alleen het bereik groter, ook je signaal verbetert. Zo kun je in elke kamer genieten van stabiel internet.

Wat is Wifi Plus?

Wifi Plus van Odido biedt dé oplossing voor instabiele wifi of gebrek aan wifi op bepaalde plekken in huis. Breid je wifinetwerk makkelijk uit met één of meerdere wifipunten van Odido. Met een wifiversterker geniet je zonder zorgen van films in de slaapkamer, terwijl andere huisgenoten gamen en muziek streamen. Krijg de WX5600 bij modems met Wifi 6 en de WAP6807 bij andere modems. Profiteer van stabiel internet bij Odido zoals je gewend bent bij T-Mobile.

Zyxel WX5600 Wifi Plus modem

Bestel Wifi Plus van T-Mobile nu bij Odido Test nu de eerste maand gratis!

Je bestelt Wifi Plus niet meer in My T-Mobile maar in Mijn Odido. Je krijgt het wifipunt al binnen twee dagen. Probeer de wifiversterker een maand lang gratis uit. Ben je niet tevreden? Dan kun je het wifipunt gratis terugsturen. Nog geen klant? Combineer Wifi Plus met Internet van Odido voor de snelste wifi.

Wifi Plus
Overal in huis supersnelle wifi

 • Makkelijk draadloos aan te sluiten

 • Overal in huis wifibereik

 • Altijd uit te breiden met extra wifipunten (tot max. 3)

 • Altijd de snelste en sterkste wifi

Wifi Plus

Tips voor een betere wifiverbinding

Een wifiversterker biedt een ideale oplossing om overal een goede wifiverbinding te realiseren. Naast het gebruik van een wifipunt zijn er ook andere dingen die kunnen helpen bij het verbeteren van het wifisignaal in huis. Hier zijn enkele handige tips:

Tip 1: Haal je modem 10 seconden van de stroom en sluit hem weer opnieuw aan
Tip 2: Verklein de afstand tot je modem
Tip 3: Pas het Wifi-kanaal van je modem aan
Tip 4: Installeer je Wifi-punt opnieuw

Met deze tips krijg je de beste wifi in huis. Meer weten? Lees het op de wifi verbeteren pagina van Odido.

T-Mobile is nu Odido

T-Mobile heet nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Op zoek naar je T-Mobile abonnementen? Die vind je vanaf nu bij Odido. Of in de Mijn Odido App. En je vindt nog veel meer bij Odido. Zoals Unlimited voor iedereen, supersnel 5G tot 1 Gbit/s en Glasvezel voor thuis met de grootste aanbieder van glasvezelinternet in Nederland. Klinkt fijn, toch? Ga snel naar de nieuwe website.

Odido logo

Veelgestelde vragen

 • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als T-Mobile. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je gewend bent van T-Mobile.

 • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij. 

 • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij T-Mobile. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd één bij je past.

 • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde. Ook blijven de T-Mobile shops open, dat zijn vanaf nu Odido Shops. Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij.

 • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?

 • Jazeker, dat gebeurt automatisch. Hoef je niets voor te doen.

 • Jazeker, je hoeft niets te veranderen.