iPhone 12 abonnement

iPhone 12 abonnement

Bij het kopen van een nieuwe telefoon ga je natuurlijk niet over één nacht ijs. Wanneer je de iPhone 12 miniiPhone 12, iPhone 12 Pro of iPhone 12 Pro Max aan gaat schaffen is het nu eenmaal zo dat je eerst flink wat knopen door moet hakken. Welke kleur kies je en voor hoeveel opslagruimte ga je bijvoorbeeld? Daarnaast heb je de kans om jouw gloednieuwe iPhone te koppelen aan een voordelig abonnement. Een abonnement is aan te passen naar jouw wensen en dat brengt enorm veel voordelen met zich mee! Bekijk de iPhone 12 abonnementen en lees snel verder over de mogelijkheden.

iPhone 12 / Zwart / 64 GB
iPhone 12
iPhone 12 / Zwart / 64 GB met abonnement
iPhone 12 / Zwart / 128 GB
iPhone 12
iPhone 12 / Zwart / 128 GB met abonnement
iPhone 12 / Zwart / 256 GB
iPhone 12
iPhone 12 / Zwart / 256 GB met abonnement
iPhone 12 / Wit / 64 GB
iPhone 12
iPhone 12 / Wit / 64 GB met abonnement
iPhone 12 / Wit / 128 GB
iPhone 12
iPhone 12 / Wit / 128 GB met abonnement
iPhone 12 / Wit / 256 GB
iPhone 12
iPhone 12 / Wit / 256 GB met abonnement
iPhone 12 / Rood / 64 GB
iPhone 12
iPhone 12 / Rood / 64 GB met abonnement
iPhone 12 / Rood / 128 GB
iPhone 12
iPhone 12 / Rood / 128 GB met abonnement
iPhone 12 / Rood / 256 GB
iPhone 12
iPhone 12 / Rood / 256 GB met abonnement
iPhone 12 / Blauw / 64 GB
iPhone 12
iPhone 12 / Blauw / 64 GB met abonnement
iPhone 12 / Blauw / 128 GB
iPhone 12
iPhone 12 / Blauw / 128 GB met abonnement
iPhone 12 / Blauw / 256 GB
iPhone 12
iPhone 12 / Blauw / 256 GB met abonnement
iPhone 12 / Groen / 64 GB
iPhone 12
iPhone 12 / Groen / 64 GB met abonnement
iPhone 12 / Groen / 128 GB
iPhone 12
iPhone 12 / Groen / 128 GB met abonnement
iPhone 12 / Groen / 256 GB
iPhone 12
iPhone 12 / Groen / 256 GB met abonnement

iPhone 12 abonnementen vergelijken

Ook een abonnement sluit je niet zomaar af. Het is wel zo fijn als je precies weet welke opties je hebt zodat je de juiste keuze kunt maken. Daarom is het slim om in de aanloop naar jouw aankoop alvast de mogelijke iPhone 12 abonnementen te vergelijken. Zo zie je precies wat er allemaal mogelijk is en wat de kosten zijn die daarbij horen. Hierboven vind je al enkele voorbeelden van abonnementen die je kunt koppelen aan jouw iPhone 12. Laat je inspireren en sluit het abonnement af dat bij je past.

Voordelen van een abonnement

Claim je korting
Is er op jouw adres al een T-Mobile abonnement geregistreerd? Dat komt goed uit. Je hebt dan recht op Klantvoordeel! Dit geldt voor alle abonnementen. Denk aan mobiele abonnementen, T-Mobile Thuis, 4G voor Thuis en data-abonnementen voor je tablet.
Bepaal zelf de looptijd
Bij T-Mobile heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen voor een looptijd van één of en twee jaar. Switch jij snel van telefoon en van abonnement? Dan is een abonnement van 1 één jaar geknipt voor jou?. Kies jij liever voor langere zekerheid en voordeel? Ga dan voor een iPhone 12 abonnement van twee jaar!
Pas je voorkeuren aan
De looptijd van je abonnement is dus één of twee 1 of 2 jaar, maar dat betekent niet dat je overal meteen aan vast zit. Bij T-Mobile heb je namelijk de mogelijkheid om jouw voorkeuren iedere maand aan te passen. Zo kun je bijvoorbeeld je belminuten verhogen of verlagen, of het aantal MB’s aanpassen. Je kunt deze wijzigingen kosteloos doorvoeren!
Unlimited
Met Unlimited van T-Mobile behoren al die frustraties van te kleine databundels en het bijna op zijn van je belminuten voorgoed tot de verleden tijd. Unlimited betekent onbeperkt bellen en internetten voor een vast bedrag per maand. Zo hoef je je nooit meer bezig te houden met limieten en kies je voor volledige vrijheid!
Snelste netwerk
Met jouw abonnement maak je gebruik van een razendsnel netwerk. 5G zorgt voor duizelingwekkende snelheden op het best geteste netwerk van Nederland. Zo haal je nóg meer uit jouw telefoon!
Kies je maandbedrag
De aankoop van jouw iPhone 12 betaal je bij T-Mobile in 1 keer, of je smeert het uit over de looptijd van je abonnement. Niet in één keer heel veel geld uitgeven aan een telefoon dus, maar een vast bedrag per maand.
Altijd online
Is het einde van de maand in zicht en ben je door je GB’s heen? Geen probleem! Bij T-Mobile blijf je gratis online tegen een lagere snelheid zodat je nog steeds je mail kunt checken, appjes kunt sturen en andere online bezigheden kunt blijven doen.

Veelgestelde vragen over een iPhone 12 abonnement

  • Het precieze maandbedrag hangt af van een aantal factoren. Denk aan de looptijd van je abonnement, het aantal MB’s en belminuten en de wijze waarop je je iPhone 12 wenst te betalen. Geef je wensen aan ons door en ontdek de bedragen die daarbij horen. Wanneer je een optie uit of aanvinkt zie je meteen wat voor invloed dat heeft op het maandbedrag.

  • De looptijd van het abonnement staat inderdaad vast, maar de inhoud van het abonnement kun je altijd wijzigen. Veranderen jouw voorkeuren? Pas je abonnement dan kosteloos aan!

  • Het 5G-netwerk werd medio in 2020 in Nederland uitgerold. De nieuwste generatie telefoons heeft toegang tot dit netwerk en dat geldt dus ook voor jouw iPhone 12.

  • Dat kan zeker. Je hebt zelfs de mogelijkheid om te kiezen uit twee verschillende abonnementen. Met een Unlimited abonnement kun je onbeperkt bellen en internetten. Met Unlimited Plus heb je voor 2,50 euro extra Extra Veilig Internet en word je beschermd tegen phishing, virussen, malware, hackers en kun je veilig online bankieren.

  • Dan kom je inderdaad in aanmerking voor voordeel. Bij T-Mobile heet dat Klantvoordeel en dat krijg je als er op jouw adres al een abonnement is afgesloten. Dit geldt voor mobiele abonnementen, 4G voor thuis, T-Mobile Thuis en data-abonnementen voor tablets.

  • Het 1 op 1 inruilen van jouw telefoon voor een nieuw exemplaar is uiteraard niet mogelijk, maar wist je dat jouw oude smartphone waarschijnlijk korting waard is? Die korting kun je inzetten om voordelig een nieuwe telefoon te kopen. Op de toestelinruil pagina zie je hoe dit in z’n werk gaat en wat jouw telefoon waard is.

  • Jazeker! De iPhone 12 is 5G ready en dat betekent dat je gebruik maakt van het 5G-netwerk.

  • Bij T-Mobile vind je een ruim assortiment aan iPhones. Op dit moment heeft T-Mobile de volgende iPhones in de shop:

  • Jazeker. Kijk in onze zakelijke shop voor de iPhone 11 Pro in combinatie met een zakelijk abonnement.