iPhone 5s bestellen

 

Op zoek naar een iPhone 5s? Bestel deze telefoon nu bij T-Mobile! De iPhone 5s is compact in elkaar gezet. De wensen van de gebruiker waren een van de belangrijkste speerpunten tijdens de ontwikkeling van de iPhone 5s.

 

Liever een nieuwer model? De 4-inch iPhone van Apple, de iPhone SE is ook te bestellen bij T-Mobile. Daarnaast zijn ook de iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE en iPhone 6s bij ons verkrijgbaar.

Apple iPhone 5s 16 GB

Touch ID

Touch ID

De iPhone 5s maakt gebruik van Touch ID, de vingerafdruk identiteit sensor. Je iPhone herkent met deze technologie jouw vingerafdruk waardoor je geen wachtwoord meer hoeft te onthouden. Je kunt met je vingerafdruk zelfs aankopen in de iTunes Store, de App Store en iBooks winkel bevestigen.

A7 chip

A7 chip

De A7 chip in de iPhone 5s zorgt voor een CPU en grafische prestaties die twee keer zo snel zijn als zijn voorganger. De A7 chip maakte van de iPhone 5s de eerste 64-bit smartphone ter wereld.  De chip zorgt voor zeer gedetailleerde graphics en complexe visuele effecten die voorheen alleen zichtbaar waren op Mac computers, PC’S en spelcomputers.

iSight camera

iSight camera

Met de 8MP-iSight camera maak je altijd goede foto’s. Dankzij True Tone flash intelligently ontvangt je shot daarnaast de juiste hoeveelheid flits-licht. Zo heb je altijd heldere foto’s.

4G
iOS 7
Contacten overzetten met de iPhone 5s

Bezig met laden...