iPhone 6

De iPhone 6 is niet meer te koop bij T-Mobile. Met een T-Mobile abonnement kies je voor de nieuwere iPhones: iPhone Xs en iPhone Xs Max, iPhone XriPhone 8 en iPhone 8 Plus, iPhone 7 en iPhone 7 Plus, de iPhone 6s, 6s Plus of de kleinere iPhone SE.

Design

De iPhone 6 heeft een 4.7 inch retina scherm, waardoor je videos en foto’s scherper zijn. Daarnaast is het toestel extra dun, waardoor het toestel fijn in je hand ligt. Dankzij de TouchID home-knop is het toestel met jouw persoonlijke vingerafdruk beveiligd.

Goede performance

De A8-chip in het toestel zorgt voor goede prestaties. Ten opzichte van de allereerste iPhone zijn de CPU-prestaties 50x toegenomen. Grafisch is er ook weer een enorme stap genomen ten opzichte van zijn voorganger.

iPhone 6 accessoires

Ben je op zoek naar accessoires voor je iPhone of iPhone 6, zoals hoesjes of een screenprotector? In onze online accessoires-shop vind je de mooiste accessoires. Ook in onze T-Mobile winkels bij jou in de buurt kun je hiervoor terecht.

iPhone 6

Veelgestelde vragen iPhone 6

Hoe zet ik gegevens over van Android naar iOs?

Ben jij momenteel in het bezit van een Android toestel en ga je gebruik maken van een Apple toestel? Dan vind je op deze pagina de instructies om al je gegevens over te zetten.

Let op! Zorg dat je op je Android toestel minimaal Android 4.0 hebt staan. Daarnaast moet er op het nieuwe Apple toestel voldoende ruimte vrij zijn om de overgezette gegevens op te slaan.

Welke simkaart gebruik je in de iPhone 6?

In de iPhone 6 wordt een nanosim gebruikt. Koop je het toestel los of schaf je dit op andere wijze aan dan kun je de nanosim aanvragen via My T-Mobile.

Hoe kan ik de batterijduur van mijn iPhone verlengen?

Veel van ons die een iPhone hebben, kennen het probleem wel, een lege batterij. Smartphones hebben over het algemeen goede batterijen, maar door alle extra functies, is de batterij ook erg snel weer leeg. Hieronder alvast drie tips om langer met je batterij te doen.

  1. Helderheid: Een heel helder scherm zorgt voor enorm energieverbruik bij je telefoon. Zet de helderheid wat lager zodat de batterij wat langer mee gaat
  2. Scherm Time-out: Stel je iPhone zo in dat je scherm niet langer dan 1 minuut aan blijft. Hierdoor verspilt je telefoon minder energie.
  3. Locatiediensten en GPS: Zet deze uit zodat de iPhone niet continue verbinding zoekt met de GPS en andere diensten.

Benieuwd wat je nog meer kan doen om langer met je batterij te doen? Lees dan de tips van onze Apple expert op het forum.

Nog veel meer tips

Meer handige tips lezen? Bekijk dan onze toestelhulp over de iPhone 6 en kom alles te weten.

 


 

Ervaringen met iPhone 6