iPhone 6s

De 6s is een grote vooruitgang op de iPhone 6. Het toestel is 70% sneller dan zijn voorganger, heeft een langere accuduur, schiet weergaloze foto’s en beschikt over ingebouwde 3D Touch technologie. Daarnaast heeft de 6s een sterkere en nog duurzamere aluminium behuizing, meer intern werkgeheugen en draait het op iOS 9, het nieuwste besturingssysteem van Apple. Met het snelle en stabiele 4G-netwerk van T-Mobile kun je nog optimaler genieten van de leukste apps. Meer weten? Ga naar T-Mobile toestelhulp en praat mee over de nieuwste ontwikkeling rondom Apple op het forum. De iPhone 7,  iPhone 7 Plus, de wat kleinere variant de iPhone SE, de iPhone 8 (Plus), de iPhone X, de iPhone Xs en Xs Max zijn ook te bestellen bij T-Mobile. De iPhone Xr is binnenkort verkrijgbaar. 

3D Touch technologie

3D Touch

De iPhone 6s maakt gebruik van 3D Touch, de nieuwe generatie in multi-touch schermen van Apple. Door deze toevoeging is het scherm van de smartphone drukgevoelig geworden. Dankzij 3D Touch kan er onderscheid worden gemaakt tussen zachte en harde drukbewegingen, waardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan. Je kunt direct navigeren naar een locatie, je favoriete muziek en video’s sneller afspelen, je net gemaakte selfies automatisch openen en live foto’s maken.

Live Foto's

De iPhone 6s beschikt over een verbeterde iSight camera met 12 megapixel-resolutie. Door de grotere sensor wordt er meer licht opgevangen en maak je haarscherpe foto's. Zelfs in het donker of bij slecht weer. Dankzij Live Foto’s is het mogelijk om bewegende beelden vast te leggen. Je foto’s komen zo echt tot leven.

iPhone-6s

Razendsnelle A9-chip

iPhone 6s

De iPhone is voorzien van een ingebouwde A9 chip die ervoor zorgt dat de 6s maar liefst 70% sneller is dan zijn voorganger. Ook de batterij gaat hierdoor langer mee. Dankzij de verbeterde chip kun je extra scherpe 4k-video’s opnemen en de nieuwste games spelen. De ingebouwde M9 coprocessor zorgt daarnaast voor een efficiënter gebruik van bijvoorbeeld de bewegingssensor.

Accessoires voor de iPhone

In de accessoires-shop van T-Mobile kun je terecht voor verschillende accessoires voor je toestel. Ben je op zoek naar een hoesje voor je iPhone 6s? Neem dan eens een kijkje. In de accessoires-shop vind je ook een uitgebreid assortiment aan accessoires voor andere iPhones. Denk hierbij aan telefoonhoesjes en screenprotectors, maar ook audio-accessoires, autohouders en opladers.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom de iPhone 6s

Bezig met laden...