iPhone Xr

De iPhone Xr is een high-end toestel met een wat toegankelijker prijskaartje. Doordat er andere materialen zijn gebruikt voor het toestel kan de iPhone Xr goedkoper op de markt worden gebracht. En dat is fijn voor de portemonnee! Nog steeds is de iPhone Xr een pareltje met top specificaties die je vandaag de dag mag verwachten van een smartphone. Ben jij van plan om de iPhone Xr te kopen? Dan geniet je dus nog steeds optimaal van je nieuwe toestel!

Het scherm en het design van de iPhone Xr

Het scherm en het design van de iPhone Xr

Qua schermgrootte zit de iPhone Xr tussen de iPhone Xs en iPhone Xs Max in. De iPhone Xr heeft een geavanceerd 6,1 inch LCD-scherm, liquid retina, en verschilt dus van de OLED-schermen waarover de iPhone Xs en Xs Max beschikken. Volgens Apple zelf het beste LCD-beeldscherm voor een smartphone ooit. Waar de iPhone 8 nog grote randen had onder en boven het scherm, is de iPhone Xr zo goed als randloos. Voornamelijk omdat de homeknop is verdwenen en de inkeping aan de bovenkant (beter bekend als de notch), kleiner is geworden. Hierdoor ga je helemaal op in de content op je scherm.

De camera van de iPhone Xr

De camera van de iPhone Xr

In tegenstelling tot de iPhone Xs en Xs Max moet de iPhone Xr het stellen met een enkele camera van 12 megapixels. Dit doet overigens niets af aan de kwaliteit van de foto's die je maakt met de iPhone Xr. Foto's zijn scherp en bevatten veel detail. Wel vergelijkbaar met de iPhone Xs en iPhone Xs Max is de selfiecamera. Ook op de iPhone Xr is dit een 7 megapixel-camera.

De behuizing van de iPhone Xr

De behuizing van de iPhone Xr

Eén van de meest opvallende veranderingen van de iPhone Xr is de behuizing: deze komt ineens in allerlei vrolijke kleurtjes. Naast zwart en wit/zilver, kun je de iPhone Xr ook kopen in het rood, oranje, blauw en geel. Net als bij de iPhone 8 is de achterkant van de iPhone Xr van glas. Door de glazen behuizing kan het toestel ook draadloos opgeladen worden. De rand rondom het toestel is van aluminium, waardoor het tegen een stootje kan.

De processor en het werkgeheugen van de iPhone Xr

De processor en het werkgeheugen van de iPhone Xr

Aan de binnenkant zijn er enkele subtiele verbeteringen in de iPhone Xr. Allereerst is er de A12 Bionic-chip. Deze is weer een stapje sneller, krachtiger en energiezuiniger dan zijn voorganger. Combineer dat met 3 GB werkgeheugen en je hebt een soepel werkende iPhone Xr waarmee je met gemak kan multitasken. Qua opslagcapaciteit heb je bij de iPhone Xr de keuze uit 64, 128 en 256 GB.

iPhone Xr veilig ontgrendelen dankzij Face ID

iPhone Xr veilig ontgrendelen dankzij Face ID

Net als iPhone Xs en iPhone Xs Max heeft de iPhone Xr geen homeknop met vingerafdrukscanner Touch ID meer. Geen zorgen, dankzij een True Depth-camera die wordt gebruikt voor gezichtsherkenning en zeer geavanceerde technologie, ontgrendel je voortaan jouw telefoon met Face ID. Geen wachtwoorden en gebruikersnamen meer. Het enige dat je nodig hebt om jouw telefoon te ontgrendelen, in te loggen op apps of het betalen van een rekening, is jouw gezicht!

Batterij van de iPhone Xr en het opladen ervan

Batterij van de iPhone Xr en het opladen ervan

De iPhone Xr heeft een beter presterende batterij, die 1,5 uur per dag langer meegaat in vergelijking met de iPhone 8 Plus. Breekt het zweet je uit omdat de batterij van jouw iPhone bijna leeg is? Geen zorgen. De iPhone Xr is geschikt voor snelladen. Met behulp van de USB-C oplader laadt je de batterij binnen een half uur op tot wel 50% van de capaciteit. Het opladen van de iPhone Xr is ook draadloos mogelijk.

Veelgestelde vragen over de iPhone Xr

 • Wat is het verschil tussen de iPhone Xr en de iPhone Xs (Max)?

  • De iPhone Xs en Xs Max hebben respectievelijk een scherm van 5,8 en 6,5 inch. De iPhone Xr heeft een scherm van 6,1 inch. 
  • De iPhone Xs en Xs Max hebben een AMOLED-scherm, de iPhone Xr heeft een LCD-scherm met een lagere resolutie.
  • De iPhone Xr is naast zwart en wit/zilver leverbaar in rood, geel, oranje en blauw. De iPhone Xs en Xs Max alleen in zwart, wit/zilver en goud.
  • De rand rondom de iPhone Xr is van aluminium, bij de iPhone Xs en Xs Max is dit roestvrij staal.

  Liever de iPhone Xs of Xs Max? Bekijk dan meer informatie over de iPhone Xs (Max).

 • Welk besturingssysteem zit er op de iPhone Xr?

  De iPhone Xr wordt standaard geleverd met iOS 12.

 • Wat is eSim?

  eSIM is een afkorting voor embedded SIM en is de opvolger voor de bekende plastic simkaart. Een eSIM doet hetzelfde als een traditionele simkaart alleen zit deze ingebouwd in je telefoon of device. In plaats van een simkaart in je telefoon te stoppen, download je een eSIM profiel op je telefoon. Dit doe je door het scannen van een QR-code.

  T-Mobile heeft als eerste Nederlandse provider eSIM geïntroduceerd in Nederland! Alles over eSIM lees je op onze speciale eSIM pagina.

 • Wat is de prijs van de iPhone Xr?

  Op het moment kun je de iPhone Xr niet kopen als los toestel. Wel kun je hem bestellen in combinatie met een abonnement.

 • Kan de iPhone Xr tegen water?

  Net als de iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus en X is de iPhone Xr stof- en spatwaterdicht. De toestellen hebben de IP67-norm. De IP67-norm betekent dat het toestel volledig stofdicht is, en dat het toestel tegen water kan. Smartphones met de IP67-norm kunnen 30 minuten lang onder water op een diepte van 1 meter overleven.

 • Heeft de iPhone Xr nog een homeknop?

  Nee. De homeknop is vervangen door een veegbeweging op het scherm.

 • Is de iPhone Xr ook zakelijk te bestellen?

  Ja, de iPhone Xr kun je ook zakelijk bestellen. Ga naar T-Mobile Zakelijk voor de iPhone Xr met een zakelijk abonnement.

 • Welke iPhones zijn er nog meer verkrijgbaar?

  Bij T-Mobile vind je een ruim assortiment aan iPhones. Op dit moment heeft T-Mobile de volgende iPhones in de shop:

   

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten, in combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon en ruil je een oude Samsung in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor je oude Samsung zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon en ruil je een oude iPhone in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor een oude iPhone zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) en ruil je een oude telefoon in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

iPhone Xr Zakelijk

De iPhone Xr kopen voor ondernemers.
Bestel 'm met een zakelijk @Work-abonnement.

Zakelijk bestellen