iPhone Xs Max

Helaas, de iPhone Xs Max wordt niet meer verkocht. Maar treur niet, we hebben nog andere iPhones! Zoals de iPhone 12.

Bekijk alle iPhones

Scherm iPhone Xs Max

Het scherm van de iPhone Xs Max

De Apple iPhone Xs Max heeft een OLED-scherm van 6,5 inch. Dit is het grootste schermformaat dat ooit door Apple is gemaakt. Het display is vrijwel randloos. Hierdoor ligt deze telefoon ondanks de grootte toch lekker in de hand. Het zusje van de iPhone Xs Max, de iPhone Xs, is iets kleiner. Hij heeft een OLED-scherm van respectievelijk 5,8 inch. Dit toestel is net zo groot als de iPhone X. Daarnaast hebben we ook nog de iPhone Xr. Dit toestel zit met zijn 6,1 inch tussen de iPhone Xs en de iPhone Xs Max in. Met de iPhone Xs Max heb je een lekker groot toestel in handen. Je kunt optimaal van het scherm genieten! Dit door het ontbreken van de homeknop en een kleinere inkeping (ook wel "notch” genoemd).

iPhone Xs Max camera

De camera’s van de iPhone Xs Max

De iPhone Xs Max is uitgerust met een dubbele 12 megapixel-camera. Hiermee maak je mooie portretfoto's en zoom je tot 2x optisch in. De kwaliteit blijft ondanks het inzoomen gewaarborgd. Met de 7 megapixel-camera schiet je de beste selfies. Filmen doe je in 4K met 60 frames per seconde. Met de iPhone Xs Max maak je de tofste video’s en uiteraard haarscherpe foto’s.

 • Dubbele 12 megapixel-camera
 • Enkele 7 megapixel-selfiecamera
 • Bokeh effect
 • TrueDepth-camera
iPhone Xs Max behuizing

De behuizing van de Apple iPhone Xs Max

De iPhone Xs Max een voor- en achterkant van glas met een roestvrijstalen rand. Net als zijn voorganger, de iPhone X. Hierdoor ligt de telefoon heerlijk in de hand en heeft het toestel een luxe uitstraling. De iPhone Xs Max is verkrijgbaar in drie kleuren: goud, zilver en zwart. De iPhone Xs Max voldoet aan de IP68-norm. De behuizing van de iPhone Xs Max zorgt ervoor dat er geen stof binnen kan dringen in de telefoon.

 • Glazen voor- en achterkant
 • Roestvrij stalen randen
 • Verkrijgbaar in zwart, zilver en goud
 • IP-68 certificering
iPhone Xs Max

De processor en het werkgeheugen van de iPhone Xs Max

De iPhone Xs Max is qua design vergelijkbaar met de iPhone X. Alleen van binnen zijn er flink wat veranderingen doorgevoerd. Dit toestel beschikt bijvoorbeeld over een nieuwe en vooral snellere chip. De A12 Bionic-chip is energiezuiniger, compacter én sneller dan de A11 Bionic-chip. Met die laatste chip is de iPhone X uitgerust. Het werkgeheugen is vergroot naar 4 GB. Hierdoor maak je probleemloos gebruik van verschillende apps tegelijk.

Qua opslagcapaciteit heb je genoeg keuze. Zo kun je kiezen uit een geheugen van 64 GB, 256 GB en 512 GB. Heerlijk series kijken op Netflix, unlimited streamen van video’s of het downloaden van grote bestanden. Dit gaat allemaal soepeler met de iPhone Xs Max. Deze telefoon ondersteunt ‘Gigabit-class LTE’, oftewel het downloaden met unlimited snelheid. En dat ook nog op het snelste netwerk van Nederland!

 • Snelle A12 Bionic-chip
 • 4 GB RAM werkgeheugen
 • Keuze uit 64 GB, 256 GB en 512 GB opslagcapaciteit
De iPhone Xs Max ontgrendelen met Face ID

De iPhone Xs Max ontgrendelen met Face ID

Net als de iPhone X, heeft de iPhone Xs Max geen homeknop en vingerafdrukscanner meer. Jouw nieuwe telefoon ontgrendel je namelijk met je eigen gezicht. Met behulp van een True Depth-camera voor gezichtsherkenning, ontgrendel je jouw toestel met Face ID. Gebruikersnamen en wachtwoorden hoef je niet meer te onthouden, vanaf nu is je gezicht jouw wachtwoord. Het maakt ook niet uit of je een hoed of (zonne)bril draagt. Of zelfs een baard en snor laat groeien.

Dankzij de geavanceerde machine-learning worden wijzigingen in het aangezicht herkend en opgeslagen. Over de veiligheid van Face ID hoef je je geen zorgen te maken. De combinatie van een aantal nieuwe technologieën en de True Depth-camera zorgt voor de meest veilige gezichtsherkenning op een smartphone. Hierdoor kun je zelfs betalen met je gezicht én inloggen op beveiligde apps.

 • Ontgrendel je iPhone met Face ID
 • Werkt zelfs bij het dragen van een bril of hoed
De batterij van de iPhone Xs Max

De batterij van de iPhone Xs Max

De iPhone Xs Max beschikt over een batterij die anderhalf uur langer meegaat dan de batterij van de iPhone X. De iPhone Xs Max heeft een accu van 3174 mAh. Ook is deze telefoon binnen een mum van tijd opgeladen. Met behulp van de Fast Charger laad je de batterij al binnen een half uur voor de helft op. Daarnaast kun je de telefoon natuurlijk ook draadloos opladen.

 • Batterijcapaciteit van 3174 mAh
 • 'Fast-charge' functionaliteit
 • Draadloos opladen
 • Veelgestelde vragen over de iPhone Xs Max

  • Het verschil tussen deze twee smartphones van Apple zit hem onder andere in het formaat. Zo meet het scherm van de iPhone Xs 5.8 inch. Terwijl het scherm van de iPhone Xs Max een stuk groter is: 6.5 inch.

  • De iPhone Xs Max wordt standaard geleverd met iOS 12.

  • eSIM is een afkorting voor embedded SIM en is de opvolger voor de bekende plastic simkaart. Een eSIM doet hetzelfde als een traditionele simkaart alleen zit deze ingebouwd in je telefoon of device. In plaats van een simkaart in je telefoon te stoppen, download je een eSIM profiel op je telefoon. Dit doe je door het scannen van een QR-code. T-Mobile heeft als eerste Nederlandse provider eSIM geïntroduceerd in Nederland! Alles over eSIM lees je op onze speciale eSIM pagina.

  • De iPhone Xs Max is stof- en waterdicht. Dit toestel voldoet aan de IP68-norm. IP68 is nieuw: voorheen hadden de meeste iPhones namelijk altijd de IP67-norm. Wat is dan het verschil tussen IP67 en IP68? Met IP67 kan het toestel maximaal 30 minuten op 1 meter diepte in het water liggen. Met IP68 blijft je iPhone bruikbaar op maximaal 2 meter diepte met een duur van maximaal 30 minuten. De iPhone Xs Max is dus nog beter beschermd tegen vocht.

  • Nee. De homeknop is vervangen door een veegbeweging op het scherm. Je kunt je iPhone Xs of iPhone Xs Max dus niet meer ontgrendelen door de traditionele homeknop. Je nieuwe iPhone ontgrendel je door middel van Face ID.

  • Jazeker. De iPhone Xs Max is zakelijk te bestellen op onze speciale zakelijk bestellen pagina.

  • De iPhone Xs Max is te koop in het traditionele space grey (zwart). Maar ook in silver (zilver) en gold (goud).

  • Dit toestel van Apple wordt standaard geleverd met een opslagcapaciteit van 64 GB. Heb jij liever wat meer ruimte tot je beschikking? Kies dan voor 256 GB of zelfs 512 GB.

  • Lees alles wat we tot nu toe weten over de nieuwe iPhone, die waarschijnlijk iPhone 12 gaat heten.

  Ruil je oude telefoon in en profiteer

  Toestelinruil

  Hoe werkt het?

  Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

  Toestelinruil

  Gebruikte Samsung inruilen

  Sta jij op het punt om je Samsung in te ruilen voor een iPhone. Gooi de Samsung dan niet zomaar weg! Voor het inruilen van je Samsung krijg je namelijk een mooi bedrag terug. De voorwaarde voor deze actie is dat jouw Samsung nog wel aan gaat en dat het display heel is.

  Toestelinruil

  Gebruikte iPhone inruilen

  Een nieuw abonnement afsluiten of je huidige abonnement verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan wil je jouw oude iPhone vast inruilen voor extra korting. Dat kan. Als jouw oude iPhone nog aan gaat en als het display nog heel is, is jouw telefoon korting waard.

  Lees meer

  Toestelinruil

  Ander merk gebruikte telefoon inruilen

  Heb jij geen iPhone of Samsung, maar een ander merk? Wellicht krijg je dan ook een mooie bedrag terug. Net als bij de andere telefoons moet het display nog wel heel zijn en moet de telefoon nog aan gaan. Raadpleeg de inruilpagina voor alle informatie.