iPhone Xs Max

Helaas, de iPhone Xs Max wordt niet meer verkocht. Maar treur niet, we hebben nog andere iPhones!

Bekijk alle iPhones

Scherm iPhone Xs Max

Het scherm van de iPhone Xs Max

De Apple iPhone Xs Max heeft een OLED-scherm van 6,5 inch. Dit is het grootste schermformaat dat ooit door Apple is gemaakt. Het display is vrijwel randloos. Hierdoor ligt deze telefoon ondanks de grootte toch lekker in de hand. Het zusje van de iPhone Xs Max, de iPhone Xs, is iets kleiner en heeft een OLED-scherm van respectievelijk 5,8 inch. Dit toestel is net zo groot als de iPhone X. Daarnaast hebben we ook nog de iPhone Xr. Dit toestel zit met zijn 6,1 inch tussen de iPhone Xs en de iPhone Xs Max in. Met de iPhone Xs Max heb je een lekker groot toestel in handen. Door het ontbreken van de homeknop en een kleinere inkeping (ook wel "notch” genoemd) kun je optimaal van het scherm genieten!

iPhone Xs Max camera

De camera’s van de iPhone Xs Max

De iPhone Xs Max is uitgerust met een dubbele 12 megapixel-camera. Hiermee maak je mooie portretfoto's en zoom je tot 2x optisch in. De kwaliteit blijft ondanks het inzoomen gewaarborgd. Met de 7 megapixel-camera schiet je de beste selfies. Filmen doe je in 4K met 60 frames per seconde. Met de iPhone Xs Max maak je de tofste video’s en uiteraard haarscherpe foto’s.

 • Dubbele 12 megapixel-camera 
 • Enkele 7 megapixel-selfiecamera
 • Bokeh effect
 • TrueDepth-camera
iPhone Xs Max behuizing

De behuizing van de Apple iPhone Xs Max

Net als zijn voorganger, de iPhone X, heeft de iPhone Xs Max een voor- en achterkant van glas met een roestvrijstalen rand. Hierdoor ligt de telefoon heerlijk in de hand en heeft het toestel een luxe uitstraling. De iPhone Xs Max is verkrijgbaar in drie kleuren: goud, zilver en zwart. De iPhone Xs Max voldoet aan de IP68-norm. Dit betekent dat de behuizing van de iPhone Xs Max ervoor zorgt dat er geen stof binnen kan dringen in de telefoon.

 • Glazen voor- en achterkant
 • Roestvrij stalen randen
 • Verkrijgbaar in zwart, zilver en goud
 • IP-68 certificering
iPhone Xs Max

De processor en het werkgeheugen van de iPhone Xs Max

De iPhone Xs Max is qua design vergelijkbaar met de iPhone X, maar van binnen zijn er flink wat veranderingen doorgevoerd. Dit toestel beschikt bijvoorbeeld over een nieuwe en vooral snellere chip. De A12 Bionic-chip is energiezuiniger, compacter én sneller dan de A11 Bionic-chip. Met die laatste chip is de iPhone X uitgerust. Het werkgeheugen is vergroot naar 4 GB. Hierdoor maak je probleemloos gebruik van verschillende apps tegelijk. Qua opslagcapaciteit heb je genoeg keuze. Zo kun je kiezen uit een geheugen van 64 GB, 256 GB en 512 GB. Heerlijk series kijken op Netflix, unlimited streamen van video’s of het downloaden van grote bestanden. Dit gaat allemaal soepeler met de iPhone Xs Max. Deze telefoon ondersteunt ‘Gigabit-class LTE’, oftewel het downloaden met unlimited snelheid. En dat ook nog op het snelste netwerk van Nederland!

 • Snelle A12 Bionic-chip
 • 4 GB RAM werkgeheugen
 • Keuze uit 64 GB, 256 GB en 512 GB opslagcapaciteit
De iPhone Xs Max ontgrendelen met Face ID

De iPhone Xs Max ontgrendelen met Face ID

Net als de iPhone X, heeft de iPhone Xs Max geen homeknop en vingerafdrukscanner meer. Jouw nieuwe telefoon ontgrendel je namelijk met je eigen gezicht. Met behulp van een True Depth-camera voor gezichtsherkenning, ontgrendel je jouw toestel met Face ID. Gebruikersnamen en wachtwoorden hoef je niet meer te onthouden, vanaf nu is je gezicht jouw wachtwoord. Dankzij geavanceerde machine-learning maakt het ook niet uit of je een hoed of (zonne)bril draagt of zelfs een baard en snor laat groeien, want wijzigingen in het aangezicht worden herkend en opgeslagen. Over de veiligheid van Face ID hoef je je geen zorgen te maken. Door de combinatie van een aantal revolutionaire technologieën en de True Depth-camera zorgt voor de meest veilige gezichtsverificatie op een smartphone ooit. Hierdoor kun je zelfs betalen met je gezicht én inloggen op beveiligde apps.

 • Ontgrendel je iPhone met Face ID
 • Werkt zelfs bij het dragen van een bril of hoed
De batterij van de iPhone Xs Max

De batterij van de iPhone Xs Max

De iPhone Xs Max beschikt over een batterij die anderhalf uur langer meegaat dan de batterij van de iPhone X. De iPhone Xs Max heeft een accu van 3174 mAh. Ook is deze telefoon binnen een mum van tijd opgeladen. Met behulp van de Fast Charger (niet standaard meegeleverd) laad je de batterij al binnen een half uur voor de helft op. Daarnaast kun je de telefoon natuurlijk ook draadloos opladen.

 • Batterijcapaciteit van 3174 mAh
 • 'Fast-charge' functionaliteit
 • Draadloos opladen
 • Veelgestelde vragen over de iPhone Xs Max

  • Wat is het verschil tussen de iPhone Xs en iPhone Xs Max?

   Het verschil tussen deze twee smartphones van Apple zit hem onder andere in het formaat. Zo meet het scherm van de iPhone Xs 5.8 inch, terwijl het scherm van de iPhone Xs Max een stuk groter is: 6.5 inch.

  • Welk besturingssysteem zit er op de iPhone Xs Max?

   De iPhone Xs Max wordt standaard geleverd met iOS 12.

  • Wat is eSIM?

   eSIM is een afkorting voor embedded SIM en is de opvolger voor de bekende plastic simkaart. Een eSIM doet hetzelfde als een traditionele simkaart alleen zit deze ingebouwd in je telefoon of device. In plaats van een simkaart in je telefoon te stoppen, download je een eSIM profiel op je telefoon. Dit doe je door het scannen van een QR-code. T-Mobile heeft als eerste Nederlandse provider eSIM geïntroduceerd in Nederland! Alles over eSIM lees je op onze speciale eSIM pagina.

  • Wat kost de iPhone Xs Max?

   De prijzen van de iPhone Xs Max i.c.m. een abonnement vind je bovenaan deze pagina.

  • Kan de iPhone Xs Max tegen water?

   De iPhone Xs Max is stof- en waterdicht. Dit toestel voldoet aan de IP68-norm. IP68 is nieuw: voorheen hadden de meeste iPhones namelijk altijd de IP67-norm. Wat is dan het verschil tussen IP67 en IP68? Met IP67 kan het toestel maximaal 30 minuten op 1 meter diepte in het water liggen. Met IP68 blijft je iPhone bruikbaar op maximaal 2 meter diepte met een duur van maximaal 30 minuten. De iPhone Xs Max is dus nog beter beschermd tegen vocht.

  • Heeft de iPhone Xs Max nog een homeknop?

   Nee. De homeknop is vervangen door een veegbeweging op het scherm. Je kunt je iPhone Xs of iPhone Xs Max dus niet meer ontgrendelen door de traditionele homeknop. Je nieuwe iPhone ontgrendel je door middel van Face ID.

  • Is de iPhone Xs Max ook zakelijk te bestellen?

   Jazeker. De iPhone Xs Max is zakelijk te bestellen op onze speciale zakelijk bestellen pagina.

  • Welke iPhones zijn er nog meer verkrijgbaar?

   Bij T-Mobile vind je een ruim assortiment aan iPhones. Op dit moment heeft T-Mobile de volgende iPhones in de shop:

    

  • In welke kleuren is de iPhone Xs Max verkrijgbaar?

   De iPhone Xs Max is te koop in het traditionele space grey (zwart), maar ook in silver (zilver) en gold (goud).

  • Wat is de opslagcapaciteit van de iPhone Xs Max?

   Dit toestel van Apple wordt standaard geleverd met een opslagcapaciteit van 64 GB. Heb jij liever wat meer ruimte tot je beschikking? Kies dan voor 256 GB of zelfs 512 GB.

  • Wanneer komt de nieuwe iPhone?

   Lees alles wat we tot nu toe weten over de nieuwe iPhone, die waarschijnlijk iPhone 12 gaat heten.

  Ruil je oude telefoon in en profiteer

  Toestelinruil

  Hoe werkt het?

  Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten, in combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

  Toestelinruil

  Gebruikte Samsung inruilen

  Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon en ruil je een oude Samsung in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor je oude Samsung zijn als volgt:

  Lees meer

  Toestelinruil

  Gebruikte iPhone inruilen

  Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon en ruil je een oude iPhone in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor een oude iPhone zijn als volgt:

  Lees meer

  Toestelinruil

  Ander merk gebruikte telefoon inruilen

  Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) en ruil je een oude telefoon in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

  Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.