De nieuwe iPhones

Blijf op de hoogte!

Wil je alles weten over de nieuwe iPhones die Apple heeft aangekondigd, zoals wat ze allemaal kunnen en wanneer je ze kunt kopen? Schrijf je in en we houden je op de hoogte!

Mobiel


* verplichte velden
Privacybeleid T-Mobile

Om je onze nieuwsbrief te kunnen sturen hebben wij, T-Mobile, jouw persoonsgegevens nodig. Deze geef je op in dit contactformulier. Wij zullen jouw persoonsgegevens alleen gebruiken voor het versturen van onze nieuwsbrief. Indien je je merkvoorkeur opgeeft ontvang je nieuwsbrieven die gerelateerd zijn met jouw merkvoorkeur.

In iedere nieuwsbrief van T-Mobile staat een link waarmee je jezelf heel eenvoudig kunt afmelden voor het ontvangen van dit soort e-mails.

Zie voor meer informatie het van toepassing zijnde privacybeleid.

Over de komst van een nieuwe iPhone wordt altijd volop gespeculeerd. Zodra er nieuws is, vertellen we het je graag. Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor updates via het inschrijfformulier.

Kun je niet wachten?

Bestel de iPhone X of iPhone 8 (Plus) in combinatie met een abonnement.

iPhone X of 8 (Plus) bestellen

Nieuwe iPhones

Wanneer er een nieuwe iPhone uitkomt, is nog niet bekend. De laatste jaren heeft Apple de nieuwe iPhone altijd in september aangekondigd. We verwachten dat dit dit jaar niet anders zal zijn. De release datum is vaak enkele weken na de aankondiging van Apple. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de nieuwe iPhone? Schrijf je dan in voor updates via het inschrijfformulier.

iPhone met abonnement

Zodra de nieuwe iPhone beschikbaar is, kun je deze hier kopen met een abonnement. Wil je op de hoogte blijven van wanneer de nieuwe iPhone leverbaar is? Schrijf je dan via het inschrijfformulier in voor updates. De nieuwe iPhone los kopen is niet meteen mogelijk. Wil je toch een iPhone kopen zonder abonnement? Kijk dan eens bij onze losse telefoons.

iOS 12

iOS 12 is het besturingssysteem dat zal draaien op de nieuwe iPhone. In iOS 12 zitten enkele handige verbeteringen t.o.v. iOS 11. Zo worden bijvoorbeeld notificaties gegroepeerd in plaats van dat alle notificaties afzonderlijk in een lange lijst staan. Ook kun je met iOS 12 precies bijhouden hoe lang je welke app gebruikt. Handig als je inzicht wilt hebben in hoe jij je telefoon gebruikt. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de nieuwe iPhone? Schrijf je in voor updates via het inschrijfformulier.