Apple iPhone SE
Geweldige power, geweldige prijs.

Nieuwste iPhone

Eindelijk is het dan zover, de nieuwe iPhone 13 serie is aangekondigd! Een ding is zeker: Apple heeft het afgelopen jaar niet stilgezeten! De ontwikkelaars van Apple doen elke keer hun best om ons te verrassen met een gloednieuwe serie iPhones. We kunnen zeggen dat dat goed is gelukt. iPhone staat bekend om een strak design, pure snelheid en tientallen technische hoogstandjes. Alles om jouw gebruikerservaring naar een ongekend hoog niveau te tillen. Heb jij je nieuwe toestel al gekozen?

Al het nieuws over de nieuwste iPhones ontvangen?

Zoals je weet maakt Apple er ieder jaar een hele happening van. De ontwikkeling van nieuwe smartphones staat nooit stil en dat zal ongetwijfeld in adembenemende iPhones resulteren. Ben jij nieuwsgierig naar de laatste nieuwtjes en wil jij weten wanneer de nieuwe iPhones op de markt komen? Meld je dan snel aan. Dan houden wij je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes over de iPhone.

 
 
Dan sturen we je een bericht zodra bekend is wanneer de nieuwe iPhone te bestellen is.

iPhones uit 2021

In september is de nieuwste serie iPhones uitgekomen. Bekend als de iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro en de iPhone 13 Pro Max. Een smartphone serie van hoogstaande, robuuste kwaliteit. Ook dit jaar verrast Apple de fans met de nieuwste en beste technologie op de markt. Denk aan een razendsnelle chip, het meest geavanceerde camerasysteem in een smartphone en een grote sprong vooruit in batterijduur. Eén ding is zeker: welke iPhone 13 versie je ook kiest, je hebt elke dag plezier van dit toestel.

Ben jij benieuwd wat er allemaal beter is aan de nieuwe iPhone 13? Bekijk onze handige vergelijking tussen de iPhone 13 en de iPhone 12. Kom er snel achter of dit hèt toestel voor jou is.

iPhones uit 2020

In 2020 mochten we ons met z’n allen vergapen aan de nieuwe iPhone 12-serie. Apple had ook dit jaar weer iets bijzonders voor de fans in petto. Zo werd de serie, bestaand uit de iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max, uitgebreid. Er kwam een mini variant bij: de iPhone 12 Mini. De iPhone 12 mini is een prachtig instapmodel met een wat kleiner scherm. Maar dat was nog niet alles. De iPhone SE 2020 werd ook gereleased. Dit toestel met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding groeide meteen uit tot een populaire telefoon. 5 telefoons om uit te kiezen dus. Wát een topjaar!

iPhones uit 2019

Van Apple mogen we wel wat verwachten. Zo heeft het Amerikaanse elektronicabedrijf er ook in 2019 alles aan gedaan ons omver te blazen. En dat is gelukt met een aantal indrukwekkende telefoons. Deze telefoons verrassen je niet alleen op het gebied van indrukwekkende prestaties, maar ook met een strak design. Dit resulteerde uiteindelijk in de lancering van drie geweldige toestellen: iPhone 11, iPhone 11 Pro en 11 Pro Max.

Deze drie nieuwe iPhones duwden het niveau van alles dat mogelijk is weer naar een hoger niveau. En het mooiste van alles: doordat er drie telefoons werden gelanceerd, was en is er voor ieder wat wils.

iPhones uit 2018

Nadat Apple eind 2017 de iPhone 8 lanceerde, keken de echte Apple fans al met een schuin oog naar 2018. Want wat zou Apple deze keer weer verzinnen om de telecommarkt een nieuwe impuls te geven? Dát er nieuwe telefoons gelanceerd zouden worden stond vast, maar toch is en blijft dat altijd een spannend moment. De geruchten kwamen uiteraard snel op gang en op 12 september was dan eindelijk het moment van lancering daar. Apple lanceerde de iPhone Xr en iPhone Xs, smartphones die tot op de dag van vandaag miljoenen gebruikers hebben. En dat is natuurlijk niet voor niets. Deze iPhones vormen een combinatie van indrukwekkende prestaties en een mooi design: telefoons waar je op meerdere manieren van geniet.

Nieuwe iPhone FAQ

 • De nieuwste iPhones van dit moment zijn de iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro en de iPhone 13 Pro Max.

 • Alle iPhones zijn geschikt voor zakelijk gebruik.

 • De nieuwste serie iPhones is verkrijgbaar vanaf 17 september 2021.

  • Apple iPhone
  • Pinnetje om simkaart te verwisselen
  • Lightning kabel
  • Gebruiksaanwijzing
  • Apple stickers
 • Het 1 op 1 inruilen kan niet, maar je kunt wel kijken of jouw gebruikte smartphone korting oplevert. Wil je graag weten hoeveel je terugkrijgt voor jouw telefoon? Raadpleeg dan onze speciale toestelrinruil pagina.

 • Op de nieuwste iPhones kun je twee telefoonnummers gebruiken. Dit doe je niet met twee fysieke simkaarten, maar door deze functionaliteit te activeren. Hiervoor scan je een QR-code die verkrijgbaar is bij T-Mobile. Je hebt dan een fysieke én een digitale simkaart. Geïnteresseerd of meer weten? Bekijk onze eSIM pagina!

 • Jazeker. Bij T-Mobile koppel je jouw nieuwe iPhone aan een abonnement dat perfect bij je past. Niet tevreden? Pas je abonnement dan iedere maand kosteloos aan.