Ervaar iPhone 12
Bestel hem nu

Nieuwe iPhone? Blijf op de hoogte!

Nieuw jaar, nieuwe iPhones, toch? Dat blijft bij Apple altijd maar weer een verrassing! In 2021 verwachten we weer nieuwe iPhones te krijgen, maar wanneer is de vraag. Wil jij als allereerste op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor alle nieuwtjes rondom de nieuwe iPhone.

iPhones uit 2020

Met de iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max combineert Apple de modernste technologie met een stukje nostalgie. De nieuwste iPhones zijn voorzien van de nieuwste snufjes, maar hebben uiterlijke kenmerken van de o zo geliefde iPhone 4 en 5. De iPhone 12 mini en 12 zijn er in vijk kleuren: zwart, wit, rood, mintgroen en blauw. De iPhone 12 Pro en Pro Max zijn er in vier kleuren: zwart, zilver, goud en blauw. Wat je wensen ook zijn, er is altijd een iPhone 12 die daarbij past.

iPhones uit 2019

Zoals je van Apple mag verwachten heeft het Amerikaanse elektronicabedrijf er in 2019 weer alles aan gedaan om je omver te blazen met geweldige telefoons die je niet alleen verrassen op het gebied van indrukwekkende prestaties, maar ook met een strak design. Dit resulteerde uiteindelijk in de lancering van drie geweldige toestellen: iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Deze drie nieuwe iPhones duwden het niveau van alles dat mogelijk is met een ‘simpele telefoon’ weer naar een hoger niveau. En het mooiste van alles: doordat er drie telefoons werden gelanceerd, was en is er voor ieder wat wils.

iPhones uit 2018

Nadat Apple eind 2017 de iPhone 8 lanceerde, keken de echte Apple fans al met een schuin oog naar 2018. Want wat zou Apple deze keer weer verzinnen om de telecommarkt een nieuwe impuls te gevenDát er nieuwe telefoons gelanceerd zouden worden stond buiten kijf, maar toch is en blijft dat altijd een spannend moment. De geruchten kwam uiteraard snel op gang en op 12 september was dan eindelijk het moment daar: Apple lanceerde de iPhone Xr en iPhone Xs, smartphones die tot op de dag van vandaag miljoenen gebruikers hebben. En dat is natuurlijk niet voor niets. Deze iPhones vormen een combinatie van indrukwekkende prestaties en een mooi design, met andere woorden, telefoons waar je op meerdere manieren van geniet.

Al het nieuws over de nieuwste iPhones ontvangen?

Zoals je weet maakt Apple er ieder jaar een hele happening van. De ontwikkeling van nieuwe smartphones staat nooit stil en dat zal ongetwijfeld in adembenemende iPhones resulteren. Ben jij nieuwsgierig naar de laatste nieuwtjes en wil jij graag weten wanneer de nieuwe iPhones op de markt komen? Meld je dan snel aan. Dan houden wij je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes over de iPhone.

 
 
Dan sturen we je een bericht zodra bekend is wanneer de nieuwe iPhone te bestellen is.

Nieuwe iPhone FAQ

  • De nieuwste iPhones behoren allemaal tot dezelfde serie:

     

  • Alle iPhones zijn geschikt voor zakelijk gebruik.

  • Het 1 op 1 inruilen kan niet, maar wat je wel kunt doen is kijken of jouw gebruikte smartphone korting oplevert. Wil je graag weten hoeveel je terugkrijgt voor jouw telefoon? Raadpleeg dan onze speciale toestelrinruil pagina.

  • Op de nieuwste iPhones kun je twee telefoonnummers gebruiken. Dit doe je niet met twee fysieke simkaarten, maar door deze functionaliteit te activeren. Hiervoor scan je een QR-code die verkrijgbaar is bij T-Mobile. Je hebt dan een fysieke én een digitale simkaart. Geïnteresseerd of meer weten? Bekijk onze eSIM pagina!

  • Jazeker. Bij T-Mobile koppel je jouw nieuwe iPhone aan een abonnement dat perfect bij je past. Niet tevreden? Pas je abonnement dan iedere maand kosteloos aan.