Apple iPhone met abonnement

Heb je een iPhone 7 (Plus) besteld en wil je weten wanneer je jouw toestel ontvangt? Bekijk dan de actuele levertijden op ons T-Mobile Forum. Helaas kan Apple niet volledig aan de enorme vraag voldoen. Hierdoor kan het nog even duren voordat jouw iPhone leverbaar is.
Let op: Onze Klantenservice-medewerkers weten helaas niet meer dan wat er op het forum staat. Als je toestel op voorraad is, krijg je een e-mail van de koerier. Je kunt dan direct een bezorgafspraak maken.

Op zoek naar de nieuwe iPhone 7 of de iPhone 7 Plus? Zoek dan niet verder en bestel deze toestellen vandaag nog in combinatie met ons Stel Samen & Stel Bij abonnement. Bestel je nieuwe iPhone 7 en geniet ervan op het best geteste netwerk van Nederland.

Bijna tien jaar geleden vond de introductie van de iPhone plaats. Ieder jaar overtreft Apple ons weer met de unieke en innovatieve prestaties van de telefoon. Wederom is dat ze gelukt met de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. Naast de nieuwe iPhone zijn ook de iPhone 6S, de iPhone 6s Plus, de iPhone SE, de iPhone 6, de iPhone 6 Plus én de iPhone 5s bij ons te verkrijgen.

iPhone 7 32GB

4,7 inch Retina HD-display

12 MP iSight-cameralens met optische beeldstabilisatie

7 MP FaceTime-cameralens

6 GB + Onbeperkt Bellen NL & 120 min EU nu 24 maanden voor € 52,- /mnd. Toestelbijbetaling: € 0,-

iPhone 7 Plus 32GB

5,5 inch Retina HD-display

Twee 12 MP iSight-cameralenzen met optische beeldstabilisatie

7 MP FaceTime cameralens

6 GB + Onbeperkt Bellen NL & 120 min EU nu 24 maanden voor € 52,- /mnd. Toestelbijbetaling eenmalig € 129,95

iPhone 6s

iPhone 6s Plus

Praat mee over de Apple toestellen

Bezig met laden...

Ook voor ondernemers

Op zoek naar een nieuwe iPhone als zelfstandig ondernemer? Kijk hier dan naar onze mogelijkheden.

Apple iPhone SE, 6s, 6s Plus, 6, en 5s

Hoewel de nieuwe iPhone 7 en 7 Plus al beschikbaar zijn, blijven de ook voorgangers, de iPhone SE, de iPhone 6s, de iPhone 6s Plus, de iPhone 5s, de iPhone 6 en iPhone 6 Plus enorm populair. Wij bieden je de mogelijkheid om je iPhone te verzekeren tegen val- of stootschade. Des te langer heb je er plezier van! Is je telefoon kapot? Dan zorgt de verzekering ervoor dat je binnen 24 uur weer bereikbaar bent.

Een iPhone abonnement bij T-Mobile

Met een iPhone abonnement kunnen we je goed op weg helpen. Zo stel je bij ons Stel Samen & Stel Bij abonnement, zoals de naam al suggereert, je abonnement zelf samen. Ben je een beller, WhatsApp’er of internetter? Onze abonnementen zijn geschikt voor iedereen. De nieuwste iPhone’s zijn te koop in combinatie met 1- of 2-jarige abonnementen.

Simlockvrije iPhone

Bestel je liever een losse iPhone, zonder een abonnement? Dat kan ook. Bestel de nieuwste iPhones simlockvrij, zonder abonnement, met de service die je van ons gewend bent. Lees meer over onze simlockvrije telefoons of bekijk ons aanbod.

Apple Watch nu verkrijgbaar bij T-Mobile

De Apple Watch is het eerste apparaat van Apple wat je écht dag en nacht bij je kunt houden. Met de Apple Watch bekijk je wat je sociale netwerk uitvoert en kun je direct berichten uitwisselen met hen. Daarnaast is geen enkele trainingssessie meer hetzelfde met de Apple Watch. De high-tech telefoon houdt namelijk bij hoe actief je tijdens je sessie was. De Apple Watch bestel je eenvoudig in onze  accessoires shop.

Bestel je Apple Watch bij T-Mobile