T-Mobile Ondernemen
stopt niet met ISDN30
isdn 30

ISDN30 blijft bij T-Mobile Ondernemen

ISDN30 blijft
bij T-Mobile Ondernemen

In 2021 faseerden de meeste telecomproviders ISDN30 uit. Dit hield in veel gevallen in dat bedrijven gedwongen overstapten naar VoIP- of cloudtelefonie om bereikbaar te blijven. Nu is VoIP een prima oplossing, maar je moet wel klaar zijn voor de overstap. Daarom biedt T-Mobile nog steeds ISDN30 aan.

ISDN-overstapservice

T-Mobile gaat door met ISDN30. Dus wil je hiervan gebruik blijven maken, maar biedt je huidige provider het niet meer aan en zoek je een alternatief? Wij helpen je met de overstap. Want geen enkel bedrijf zit op telefonische onbereikbaarheid te wachten. Of op afscheid nemen van een telefooncentrale die nog lang niet is afgeschreven.

Met onze overstapservice blijft je ISDN30-aansluiting gewoon werken. Zo heb je de tijd om je te oriƫnteren op eventuele andere mogelijkheden en hoef je pas over te stappen naar een andere oplossing als je daaraan toe bent. Stap nu naar ons over en bespaar tot 35% op de kosten voor vaste telefonie.

Overstappen naar T-Mobile

Wil je pas afscheid nemen van ISDN30 als het jouw uitkomt? Vul dan dit contactformulier in. Onze specialisten nemen contact met je op om je een voorstel te doen.

Bedankt voor de interesse in de ISDN30 overstapservice.

We gaan er voor zorgen dat jouw aanvraag bij de juiste persoon terecht komt. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Oeps!

Er ging iets mis. Probeer het nog eens.

Daarom Ondernemen met T-Mobile

T-Mobile is niet alleen maar een telecomprovider. We zijn jouw partner die zorgt dat je bedrijf goed blijft draaien. Elke dag werken we hard zodat jij Unlimited en onbezorgd kunt ondernemen. Zo maken we ons netwerk - al jaren het beste van Nederland - elke dag beter. En zoeken we constant naar manieren om jou als ondernemer te ontzorgen.

Unlimited

Unlimited

Geen datazorgen of billshock
Netwerk

Beste netwerk

5x op rij als beste uit de test
Service

Service

Altijd service en advies op maat
Buitenland

Buitenland

Bel onbeperkt naar de EU en de VS