T-Mobile Ondernemen stopt niet met ISDN30

Vraag nu de ISDN-overstapservice aan

In 2021 gaan de meeste telecomproviders ISDN30 uitfaseren. Wat inhoudt dat jouw bedrijf straks niet meer bereikbaar is en niet geholpen wordt als er een storing is. Bedrijven die gebruikmaken van ISDN30 worden vaak gedwongen om over te stappen naar VoIP/cloud telefonie. Natuurlijk is overstappen naar een VoIP-oplossing een goede keuze, maar je organisatie moet er wel klaar voor zijn. 

Wil jouw bedrijf gebruik blijven maken van ISDN30?

T-Mobile Ondernemen kiest ervoor om door te gaan met ISDN30. Heb je ISDN30 bij een andere telecomprovider en ben je op zoek naar een alternatief? T-Mobile helpt je met de overstap. Want geen enkel bedrijf zit erop te wachten om niet telefonisch bereikbaar te zijn. Of om vroegtijdig  afscheid te moeten nemen van een telefooncentrale die nog niet afgeschreven is.

Wij zorgen ervoor dat jouw ISDN30 aansluiting blijft werken
Stap pas over op cloud telefonie wanneer jouw bedrijf daar aan toe is
Bespaar bij T-Mobile tot 35% op kosten voor vaste telefonie  

Neem contact op

Wil je pas afscheid nemen van ISDN30 als jij dat wilt? Neem dan contact op met T-Mobile Ondernemen via het contactformulier.  

Bedankt voor de interesse in de ISDN30 overstapservice.

We gaan er voor zorgen dat jouw aanvraag bij de juiste persoon terecht komt. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Oeps!

Er ging iets mis. Probeer het nog eens.

Waarom Ondernemen met T-Mobile

T-Mobile is niet alleen maar een telecomprovider. Het is een partner die ervoor zorgt dat jouw business goed draait. Wij zijn elke dag bezig om te zorgen dat jij Unlimited en onbezorgd kunt ondernemen. Zo blijven we ons netwerk, dat al jaren het beste is van Nederland, toch elke dag beter maken en zoeken we altijd naar mogelijkheden om jou als Ondernemer te ontzorgen. 

Unlimited

Unlimited

Geen datazorgen of billshock
Netwerk

Beste netwerk

5x op rij als beste uit de test
Service

Service

Altijd service en advies op maat
Buitenland

Buitenland

Bel onbeperkt naar de EU en de VS