Aanvullende voorwaarden

Aanvullende voorwaarden My T-Mobile


1. Deze aanvullende voorwaarden My T-Mobile zijn van toepassing op het gebruik van de service My T-Mobile van T-Mobile Netherlands B.V. gevestigd aan de Waldorpstraat 60 te Den Haag.

2. Je kunt gebruik maken van My T-Mobile als je een abonnement voor mobiele telefonie of een prepaid abonnement bij T-Mobile Netherlands B.V. hebt. Met My T-Mobile heb inzicht in je verbruik en regel je de meeste zaken zelf online. Zo kun je in My T-Mobile bijvoorbeeld zien hoeveel data je deze maand al hebt verbruikt en/of een nieuwe internetbundel kopen.

3. Deze aanvullende voorwaarden My T-Mobile zijn aanvullend van toepassing op de algemene voorwaarden abonnee consument en/of algemene voorwaarden T-Mobile Prepaid.

4. De My T-Mobile website kan op elk apparaat met een internet verbinding en een browser bezocht worden, de My T-Mobile app is enkel beschikbaar voor iOS en Android.T-Mobile spant zich in voor een ononderbroken beschikbaarheid van My T-Mobile maar kan deze niet garanderen.

5. We doen ons best jouw gebruiksgegevens, zoals het aantal MB’s dat je al van je bundel hebt verbruikt, zo actueel mogelijk weer te geven in jouw My T-Mobile account. Het is mogelijk dat deze gegevens niet actueel zijn. Bijvoorbeeld door een storing of omdat je vanuit het buitenland hebt gebeld en dit door de buitenlandse telecomoperator nog aan ons moet worden doorgegeven. Daarom kun je geen rechten ontlenen aan de status van je gebruiksgegevens in My T-Mobile.

6. Bescherm je inloggegevens van je My T-Mobile account goed. Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor alle handelingen (zoals aankopen en wijzigingen) die via jouw My T-Mobile account worden verricht.

7. In My T-Mobile staan gegevens over jouw gebruik zoals facturen, maar ook je contactgegevens. Ook kun je in My T-Mobile je privacy-instellingen beheren. T-Mobile gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens en houdt zich aan de wettelijke regels. Meer informatie over het gebruik en bewaren van jouw persoonsgegevens vind je op www.t-mobile.nl/privacy

8. T-Mobile kan deze aanvullende voorwaarden My T-Mobile wijzigen als dat nodig is voor de bedrijfsvoering van T-Mobile. Bij relevante wijzigingen zullen we je hier van tevoren over informeren.