Meer vrijheid om je MB’s te gebruiken op al je mobiele apparaten

Met de MB-verdeler bepaal je zelf via welk apparaat jij je MB’s gebruikt

Grote kans dat jij naast je smartphone ook andere mobiele apparaten gebruikt. Waarschijnlijk ben je daarmee afhankelijk van wifi. Hoe handig zou het zijn om met bijvoorbeeld je tablet én smartphone te kunnen internetten vanuit dezelfde bundel? Dat kan nu met de MB-verdeler.

Voor MB-verdeler betaal je eenmalig € 14,99 en dan sturen wij je 1 of 2 simkaarten. Vanaf dat moment heb je met al je apparaten toegang tot de internetbundel van je smartphone. Zo bepaal je zelf via welk apparaat jij je MB’s gebruikt.

 • Internetten vanuit één bundel met al je apparaten
 • Geen extra maandelijkse kosten (met Stel Samen of Stel Samen & Stel Bij)
 • Overal supersnel internet met 4G van T-Mobile
MB-verdeler
Let op: We bieden de MB-verdeler niet aan bij het Go-abonnement
Bij de Go-abonnementen is onbeperkt internet in Nederland beschikbaar. Met de MB-verdeler zou het dan mogelijk zijn om ook in andere mobiele apparaten (zoals wifi-routers) onbeperkt internet te gebruiken. Ons netwerk is klaar voor de toekomst, maar toch bestaat het risico dat andere klanten hierdoor trager internet ervaren. En dat willen we niet. Daarom hebben we besloten de MB-verdeler niet aan te bieden bij het Go-abonnement.

MB-verdeler aanzetten

Heb je een Stel Samen of Stel Samen & Stel Bij abonnement?

Als je MB-verdeler aanzet brengen we eenmalig € 14,99 in rekening op je factuur. Het maakt niet uit hoeveel simkaarten je neemt.
Omdat je een Stel Samen of Stel Samen & Stel Bij abonnement hebt, betaal je verder niets extra. Kies hieronder of je 1 of 2 extra simkaarten wil gebruiken. Veel plezier!

Heb je geen Stel Samen of Stel Samen & Stel Bij abonnement?

Als je MB-verdeler aanzet brengen we eenmalig € 14,99 in rekening op je factuur. Het maakt niet uit hoeveel simkaarten je neemt.
Verder betaal je per maand € 4,99 (per simkaart) voor MB-verdeler. Kies hieronder of je 1 of 2 extra simkaarten wil gebruiken.

Let op: Met een Go-abonnement kun je geen MB-verdeler aanschaffen.

Weet je niet zeker welk abonnement je hebt? Log dan eerst in op My T-Mobile.
Zakelijke klant? Lees meer over MB-verdeler

Zo werkt het

Zonder MB-verdeler: 4G en wifi

Zonder MB-verdeler:

Voor je toestel heb je een internetbundel bij je abonnement. Voor andere apparaten ben je afhankelijk van wifi of tethering.

Met MB-verdeler: internetten uit één bundel

Met MB-verdeler:

Met de MB-verdeler kunnen ook andere apparaten je internetbundel gebruiken. Je hebt nu nog meer vrijheid om overal 4G te gebruiken. Hoe handig is dat!

Dankzij de MB-verdeler kun je altijd internetten, via welk apparaat je ook wilt. Je kunt de apparaten zelfs tegelijk gebruiken. Video's kijken in de auto, werken in de trein of muziek streamen op het strand? Het kan allemaal.

 • Zijn je MB’s op?
  Via ieder apparaat kun je een MB-aanvuller kopen zodat je weer snel kunt internetten.
 • Ga je naar het buitenland?
  De Travel & Surf passen voor internetgebruik in het buitenland worden ook gedeeld. 
 • Geen verrassingen 
  Installeer de My T-Mobile app en je ziet precies hoeveel MB’s ieder apparaat gebruikt. We sturen ook ieder apparaat een sms als je bundel bijna op is.

MB-verdeler aanvragen? Zo makkelijk is het!

Stap 1 

Vraag je MB-verdeler aan

Voeg de MB-verdeler simkaart toe aan je bundel. Je kunt kiezen voor een MB-verdeler met 1 of 2 simkaarten. Na de aanvraag krijg je van ons een e-mail ter bevestiging.

Stap 2 

Je ontvangt je simkaart

Je krijgt je MB-verdeler simkaart(en) binnen ongeveer 3 werkdagen. In de brief bij je simkaart leggen we uit wat je moet doen om de MB-verdeler te activeren.

Stap 3 

Koppel je nieuwe simkaart

Stop de simkaart in je apparaat en zet je wifi uit. Open je internetbrowser. Je komt op een speciale website terecht waar je jouw simkaart aan je abonnement en bundel koppelt.

Veelgestelde vragen

Is de MB-verdeler beschikbaar bij de Go-abonnementen?

Nee. Bij de Go-abonnementen is onbeperkt internet in Nederland beschikbaar. Met de MB-verdeler zou het dan mogelijk zijn om ook in andere mobiele apparaten (zoals wifi-routers) onbeperkt internet te gebruiken.

Ons netwerk is klaar voor de toekomst, maar toch bestaat het risico dat andere klanten hierdoor trager internet ervaren. En dat willen we niet. Daarom hebben we besloten de MB-verdeler niet aan te bieden in combinatie met de Go-abonnementen.

Moet ik een simkaart in mijn toestel kunnen doen?

Je krijgt bij de MB-verdeler een simkaart toegestuurd. Deze heb je nodig om gebruik te kunnen maken van de internetbundel van bijvoorbeeld je smartphone. Het toestel waar jij je MB-verdeler voor gebruikt, heeft daarom ook een simkaart-ingang nodig. Heb je een laptop of tablet zonder ingang voor een simkaart? Dan kun je een mifi-router gebruiken.

Kan ik de MB-verdeler aan- en uitzetten wanneer ik wil?

Ja, per maand kun je MB-verdeler aan- en uitzetten. Als je meerdere apparaten hebt, kun je kiezen om ze allemaal of maar enkele uit te zetten. 
Wil je MB-verdeler weer aanzetten? Dat kan eenvoudig via My T-Mobile. En als je MB-verdeler binnen 6 maanden weer aanzet, kun je gewoon de simkaarten gebruiken die je al hebt.

Als je je MB-verdeler helemaal uitzet en later weer wilt aanzetten, betaal je wel nieuwe aansluitkosten.

Kan ik ook met een MB-verdeler apps betalen via de T-Mobile factuur?

Ja dat kan gewoon. Maar als je dat liever niet wilt kun je dit ook laten blokkeren via My T-Mobile.

Kan ik ook bellen/sms’en met de MB-verdeler simkaarten?

De extra simkaarten zijn alleen bedoeld voor internetverbruik, dus je kan er niet mee bellen. Sms’en kan wel trouwens.

Kan ik per apparaat een maximum aan MB's instellen?

Helaas kun je geen maximum instellen. Wel laten we zien hoeveel MB's je per apparaat verbruikt. Je kunt dit zien via de My T-Mobile app, My T-Mobile zelf en achteraf op je factuur.

Hoe krijg ik de extra simkaarten?

Als je MB-verdeler in de T-Mobile Shop toevoegt, krijg je de simkaarten direct mee in de winkel. Als je online of telefonisch MB-verdeler toevoegt krijg je de simkaarten thuisgestuurd.

Is je extra MB-verdeler simkaart kwijt of kapot?
Dan kan je gewoon een nieuwe bestellen, op dezelfde manier als een normale simkaart. Via My T-Mobile is de simkaart het goedkoopst, maar het kan ook via de Klantenservice of in de T-Mobile Shop.

Werken MB-verdelers ook op het 4G-netwerk en in het buitenland?

Ja. De MB-verdelers werken net als normale simkaarten. Je ervaart dus vrijwel overal de 4G-dekking van T-Mobile.

Daarnaast kun je MB-verdelers ook in het buitenland gebruiken. T-Mobile biedt voor internetgebruik in het buitenland aparte Travel & Surf-passen en dataroaming bundels aan. Deze worden ook gedeeld tussen de MB-verdelers.

Wat is het verschil met wifi of tethering?

Je bent met wifi of tethering afhankelijk van je locatie. Bij de MB-verdeler kun je gebruik maken van je internetbundel als je niet in de buurt bent van je smartphone.

Kan ik de MB-verdeler ook in de EU gebruiken?

Ja. Als je de MB-verdeler in de EU, Noorwegen en IJsland gebruikt, gaat je verbruik van je gewone internetbundel af.

Veelgestelde vragen op het forum
 • Loading...
 • Loading...
 • Loading...
 • Loading...
 • Loading...