Travel & Surf: op reis buiten de EU met Odido

Reis je buiten de EU? Met Travel & Surf blijf je in het buitenland online en in contact met het thuisfront. Ook nu T-Mobile Odido is, kun je een Travel & Surf pas kopen. Deze heet vanaf nu Internet Op Reis.

Tarieven buiten de EU

Wanneer je buiten de EU bent, betaal je extra voor bellen, internetten en sms’en. Hoeveel je betaalt, hangt af van in welk land je bent. Ga naar de Odido Service voor de huidige tarieven.

Kosten van Internet Op Reis

Wil je zonder zorgen buiten de EU internetten? Met Internet Op Reis, voorheen Travel & Surf, van Odido kun je internetten voor een vaste periode. Je kiest een aantal MB’s tegen een vaste prijs. Benieuwd naar de kosten? Ga naar Odido voor meer informatie over de kosten van de Internet Op Reis.

Internet Op Reis bij Odido

Koop Travel & Surf bij Odido

Het is niet meer mogelijk om Travel & Surf te kopen bij Odido. Je koopt Internet Op Reis nu bij Odido. Let op, Internet Op Reis kun je alleen kopen wanneer je in het buitenland bent. Je krijgt automatisch een sms met een link. Zet dan je wifi uit en dataroaming aan, en je kunt zorgeloos internetten.

Veelgestelde vragen

  • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als T-Mobile. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je bent gewend van T-Mobile.

  • Je koopt vanaf nu Internet Op Reis van Odido.

    Meer informatie
  • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij.

  • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij T-Mobile. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 mobiele Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd 1 bij je past.

  • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde . Ook blijven de T-Mobile Shops open, dat zijn vanaf nu Odido Shops. Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij.

  • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?