Bieden jullie ook videotelefonie of beeldbellen aan?

Videotelefonie (ook wel videobellen genoemd) is een dienst van T-Mobile om te bellen met beeld over de mobiele spraakverbinding. Vooral Samsung Galaxy-toestellen hebben deze functie. Andere toestelleveranciers hebben deze mogelijkheid verwijderd uit hun toestellen.

Videobellen is niet hetzelfde als Facetime of via apps bellen met beeld zoals bij Skype. Deze diensten werken namelijk wel over Wi-Fi en mobiel internet. Voor zover ons bekend, kunnen alleen Samsung Galaxy-toestellen nog onderling videobellen. Het is niet meer mogelijk om gesprekken op te zetten met telefoons van andere toestelleveranciers. Tegenwoordig zijn diensten als Facetime/Skype een beter alternatief.