Bestelling algemeen

Hebben jullie internet only-abonnementen voor mijn laptop of tablet?

Altijd en overal zorgeloos online met je laptop of tablet? Oké!
We bieden verschillende 'Data Only'-abonnementen aan; kies voor een losse sim, of ga voor een combinatie met tablet of Wifi Hotspot.
Lees er meer over in onze Online Shop voor particuliere klanten of bekijk ons aanbod voor ondernemers.

En ben je op zoek naar internet voor bij je thuis
Met 4G voor Thuis bieden wij 4G-internet voor - de naam zegt het al - thuis. En check anders de abonnementen van T-Mobile Thuis, voor internet, eventueel met TV en vast bellen!