Hoe gebruik ik de Mobiele WiFi HotSpot 4G?

Eerste gebruik

1. Plaats de bijgeleverde simkaart in de Mobiele WiFi
  2. Zet de Mobiele WiFi aan
  3. Kies op je laptop/tablet het WiFi-netwerk van de Mobiele WiFi; de naam van het netwerk staat onderin op de achterzijde: SSID / WiFi Key (= wachtwoord)
  4. Start je browser en typ in de adresbalk: http://192.168.1.1
  5. Voer de pincode in van de simkaart
Wijzigen naam / wachtwoord
Het standaard wachtwoord om in te loggen is: admin
  1. Ga naar: Instellingen / WLAN / Basis instellingen
  2. In het veld SSD wijzig je de naam van het netwerk
  3. In het veld WPA pre-shared key wijzig je het wachtwoord (minimaal 8 tekens)
  4. Klik op Ubernehmen (toepassen) Je kunt de taalinstellingen rechtsboven evt. naar Nederlands wijzigen.
Zie ons zakelijke aanbod.