Hoe kan ik e-mail instellen op mijn mobiele telefoon?

Wil je e-mail instellen of wijzigen op je mobiele telefoon? Kijk dan eens in onze Toestelhulp.

Als jouw merk/type telefoon (nog) niet wordt genoemd in de Toestelhulp, kun je deze algemene instellingen voor e-mail gebruiken:

• E-mailadres: je eigen e-mailadres
  • Server: uitgaande e-mail smtp
  • Gebruikersnaam: geen
  • Wachtwoord: geen
  • Server: inkomende e-mail het pop-serveradres van je e-mailaccount
  • Mailbox type: POP3
  • Beveiliging: uit
  • APOP beveiligd inloggen: uit
  • Je gebruikt de smtp servergegevens van je eigen e-mailprovider met een beveilingstype (encryptie).
  • Heb je een Android-toestel, vink dan de optie aanmelden vereist uit om de installatie te kunnen voltooien.
Poort 25
Voorheen was het mogelijk om bij T-Mobile gebruik te maken van poort 25. Deze optie bieden we niet meer aan. Heb je nog ‘poort 25’ bij je instellingen? Vervang deze dan door de smtp-gegevens van je eigen e-mailprovider.

Bij T-Mobile Thuis kun je gebruikmaken van webmail. Lees meer over de e-mailinstellingen bij T-Mobile Thuis.