Mogelijkheden


Hoe kan ik een account toevoegen aan de My T-Mobile App?

Je kunt maximaal 7 accounts toevoegen aan de My T-Mobile app. Deze hoeven niet op je naam te staan. Om een account toe te voegen heb je de login naam en wachtwoord nodig. Dit doe je als volgt:

  1. Open de My T-Mobile App en log in.
  2. Ga naar het menu en klik op het icoon of de  foto links bovenin je scherm.
  3. Kies 'Gebruiker toevoegen'.
  4. Log in met de account die je wil toevoegen.
  5. Volg de instructies op je scherm.

Ben je hiermee geholpen?

Bedankt, dat vinden wij fijn om te horen!

We doen ons best om altijd de beste service te verlenen.

Nee, feedback geven

Omdat wij onze service altijd willen verbeteren, zijn we benieuwd naar je feedback.

Het is alleen mogelijk om letters, cijfers en de speciale teken ? te gebruiken in je feedback.


Wij helpen je graag