Hoe kan ik een nummer toevoegen aan de My T-Mobile App?

Hoe je extra nummers toevoegt hangt af van jouw My T-Mobile account. Wat gebruik je om in te loggen op je account?

Ik vul mijn e-mailadres in om in te loggen

Je kunt je andere nummers toevoegen aan de My T-Mobile app. Dit kan alleen wanneer de abonnementen van die nummers ook op jouw naam staan. Dit doe je als volgt:

1. Open de My T-Mobile App en log in.
  2. Ga naar het menu en klik op 'Mijn Account'.
  3. Kies 'Ik heb nog een abonnement'.
  4. Vul het telefoonnummer in dat je wil toevoegen (dit mag ook PrePaid zijn).
  5. Volg de instructies op je scherm.

Ik log in met een gebruikersnaam of 06-nummer

Je kunt maximaal 7 My T-Mobile accounts toevoegen aan de My T-Mobile app. Deze hoeven niet op je naam te staan. Om een account toe te voegen heb je de login naam en wachtwoord nodig. Dit doe je als volgt:

1. Open de My T-Mobile App en log in.
  2. Ga naar het menu en klik op het icoon of de  foto links bovenin je scherm.
  3. Kies 'Gebruiker toevoegen'.
  4. Log in met de account die je wil toevoegen.
  5. Volg de instructies op je scherm.