Hoe kan ik een nummer toevoegen aan mijn My T-Mobile account?

Hoe je extra nummers toevoegt hangt af van jouw My T-Mobile account. Wat gebruik je om in te loggen op je account?

Ik vul mijn e-mailadres in om in te loggen

Je kunt heel eenvoudig andere nummers toevoegen. Dit kan alleen wanneer de abonnementen van die nummers ook op jouw naam staan. Dit doe je als volgt:

1. Open My T-Mobile en log in.
  2. Ga naar het menu en klik op 'Mijn Account'.
  3. Kies 'Ik heb nog een abonnement'.
  4. Vul het telefoonnummer in dat je wil toevoegen (dit mag ook PrePaid zijn).
  5. Volg de instructies op je scherm.

Wil je een nummer toevoegen die niet op je naam staat? Dat is nu nog niet mogelijk. Tip: maak voor het andere nummer een heel nieuw My T-Mobile account aan. In onze My T-Mobile app kun je vervolgens wel dat account toevoegen. Om een account toe te voegen heb je de login naam en wachtwoord nodig

Ik log in met een gebruikersnaam of 06-nummer

Je kunt maximaal 7 My T-Mobile accounts toevoegen aan de My T-Mobile app. Deze hoeven niet op je naam te staan. Om een account toe te voegen heb je de login naam en wachtwoord nodig.