Mobiel internet


Hoe kan ik internet instellen op mijn mobiele telefoon. Wat is bijvoorbeeld het APN van T-Mobile?

In onze Toestelhulp lees je hoe je telefooninstellingen voor internet en e-mail aanpast van jouw telefoon. 

Het kan zijn dat jouw merk/type toestel (nog) niet wordt genoemd in de Toestelhulp. Gebruik dan deze algemene instellingen:
 

  • Als APN kun je smartsites.t-mobile of internet gebruiken
  • Profielnaam: T-Mobile Internet
  • Inbelnummer: *99#
  • Homepage (URL): http://pda.t-mobile.nl
  • Toegangspunt (APN): smartsites.t-mobile of internet
  • Gebruikersnaam: tmobile
  • Wachtwoord: tmobile
  • Netwerktype: IPv4
  • Proxy server adres: geen
  • Poort: 8080 
  • IP-adres apparaat: automatisch
  • Naam servers: automatisch
  • Beveiliging (security opt): niet beveiligd
  • Verificatie: normaal

Ben je hiermee geholpen?

Bedankt, dat vinden wij fijn om te horen!

We doen ons best om altijd de beste service te verlenen.

Nee, feedback geven

Omdat wij onze service altijd willen verbeteren, zijn we benieuwd naar je feedback.

Het is alleen mogelijk om letters, cijfers en de speciale teken ? te gebruiken in je feedback.


Wij helpen je graag