Hoe kan ik mij registreren voor My T-Mobile?

Je kunt je eenvoudig zelf voor My T-Mobile aanmelden op onze website. Of gebruik de My T-Mobile App. Met de My T-Mobile App heb je via je mobiele telefoon toegang tot jouw informatie en nog veel meer. Je meldt je eenmalig aan met je My T-Mobile inloggegevens en kunt daarna naar keuze een pincode instellen voor een snelle toegang. Je kunt de My T-Mobile App gratis downloaden voor Android en iOS.