Pin en puk

Hoe kan ik mijn pincode wijzigen?

Wil je een nieuwe pincode instellen?
Dat kan, voer deze code in alsof het een telefoonnummer is: **04*oude pincode*nieuwe pincode*herhaal nieuwe pincode#beltoets.

Wil je de pincode van je toestel (dus niet van je T-Mobile simkaart) wijzigen, volg dan de instructies op T-Mobile Toestelhulp. Meer tips nodig? Bekijk dan onze servicepagina.

Heb je T-Mobile Thuis en tv? Dan vind je je pincode in My T-Mobile Thuis (inloggen).