Kwijt of gestolen


Hoe kan ik mijn telefoon volgen of traceren?

Het opsporen van een telefoon aan de hand van een IMEI-nummer is op dit moment nog niet mogelijk. Wel zijn er diverse anti-diefstal apps die je kunt installeren om je toestel te traceren of instellingen op je toestel. Vergeet tevens niet om je toestel tijdig te blokkeren. Alle gemaakte kosten zijn namelijk voor eigen rekening.

Ben je hiermee geholpen?

Bedankt, dat vinden wij fijn om te horen!

We doen ons best om altijd de beste service te verlenen.

Nee, feedback geven

Omdat wij onze service altijd willen verbeteren, zijn we benieuwd naar je feedback.

Het is alleen mogelijk om letters, cijfers en de speciale teken ? te gebruiken in je feedback.


Wij helpen je graag