Hoe kan ik telefoonnummers blokkeren zodat ze mij niet meer kunnen bellen?

T-Mobile kan er niet voor zorgen dat bepaalde telefoonnummers geblokkeerd worden en jou niet meer kunnen bellen. Je kunt dit vaak zelf instellen in je smartphone of via een app. Kijk eens in de handleiding van je toestel of in de App Store of Google Play Store voor een app of T-Mobile Toestelhulp.

Op My T-Mobile kun je eenvoudig zelf blokkades instellen. Bijvoorbeeld voor sms, of bellen en internet in het buitenland.