Mogelijkheden


Hoe kan ik uitloggen op My T-Mobile?

Op My T-Mobile kun je jezelf uitloggen door naar je profiel/je gebruikersnaam te gaan en in het menu te klikken op log uit. Deze optie staat onderaan in het menu.

In de app kun je jezelf uitloggen door naar het overzicht te gaan en vervolgens op de knop met de twee pijltjes te drukken, hier krijg je een overzicht met de optie afmelden.

Ben je hiermee geholpen?

Bedankt, dat vinden wij fijn om te horen!

We doen ons best om altijd de beste service te verlenen.

Nee, feedback geven

Omdat wij onze service altijd willen verbeteren, zijn we benieuwd naar je feedback.

Het is alleen mogelijk om letters, cijfers en de speciale teken ? te gebruiken in je feedback.


Wij helpen je graag