Inloggegevens


Ik kan niet inloggen op My T-Mobile, wat kan ik doen?

Als je niet kunt inloggen op My T-Mobile dan kan dat verschillende oorzaken hebben. Kies op My T-Mobile voor de knop 'Gebruikersnaam en wachtwoord opvragen'. Je kunt dan een nieuw wachtwoord aanmaken. Heb je nog geen account? Gebruik dan toch deze knop, je krijgt dan een melding met wat er mis gaat.

Ben je hiermee geholpen?

Bedankt, dat vinden wij fijn om te horen!

We doen ons best om altijd de beste service te verlenen.

Nee, feedback geven

Omdat wij onze service altijd willen verbeteren, zijn we benieuwd naar je feedback.

Het is alleen mogelijk om letters, cijfers en de speciale teken ? te gebruiken in je feedback.


Wij helpen je graag