Kan ik automatisch inloggen op My T-Mobile?

Als je je akkoord geeft, kun je voortaan automatisch inloggen op My T-Mobile. Je hoeft dan niet steeds je wachtwoord in te vullen. Je hebt natuurlijk wel een My T-Mobile account nodig
Kies voor:

• volledige toegang (je kunt heel My T-Mobile in, ook facturen bekijken en blokkades beheren)
  • beperkte toegang (alleen verbruikstatus bekijken en MB-aanvullers/Travel & Surf-passen kopen)
  • geen toegang (je moet altijd eerst inloggen met je wachtwoord)

Je kunt automatisch inloggen zélf aanzetten of uitzetten via My T-Mobile .

Let op: Gebruik je jouw toestel als hotspot, dan hebben anderen die via jouw hotspot verbonden zijn dezelfde toegang. Wil je dit niet, zet de toegang dan uit