Bundels abonnee


Kan ik bij T-Mobile ook Netflix nemen?

Kan ik Netflix kijken met T-Mobile Thuis?
Nee, dat gaat helaas niet. Je kijkt Netflix eenvoudig via bijvoorbeeld Chromecast of een Smart TV app.

Je kunt wel kiezen voor het mobiele abonnement Go Unlimited & Entertainment. Daarmee heb je het breedste aanbod films en series van de populairste streamingdiensten van Nederland, samen in één Unlimited 5G-abonnement.

  • Unlimited data + bellen + sms
  • Toegang tot ons 5G-netwerk
  • Netflix Standaard: 2 schermen tegelijk in hd-kwaliteit
  • Videoland Plus: 2 schermen 

Lees meer over Unlimited & Entertainment.

Ben je hiermee geholpen?

Bedankt, dat vinden wij fijn om te horen!

We doen ons best om altijd de beste service te verlenen.

Nee, feedback geven

Omdat wij onze service altijd willen verbeteren, zijn we benieuwd naar je feedback.

Het is alleen mogelijk om letters, cijfers en de speciale teken ? te gebruiken in je feedback.


Wij helpen je graag