Merken

Kan ik een dual sim telefoon bestellen voor 2 sims?

T-Mobile Nederland verkoopt en ondersteunt op dit moment 2 soorten dual sim toestellen:

• Toestellen die geschikt zijn voor 2 simkaarten (van Huawei en Samsung)
  • Toestellen die geschikt zijn voor een simkaart en eSIM (van Apple)

Je kunt via 'Instellingen' > 'Verbindingen' controleren of je een dual sim toestel hebt. Als hier de optie 'Sim(kaart) beheer' bij staat, is het inderdaad een dual sim toestel. Verder staat het standaard als kenmerk vermeld bij de toestellen zelf, bijvoorbeeld in onze Online Shop.

Meer weten over dual sim of eSIM? Kijk dan eens op t-mobile.nl/dual-sim-esim.