Persoonsgegevens aanpassen


Kan ik een naamswijziging doorgeven?

Een wijziging van maximaal twee letters in je achternaam, kun je telefonisch doorgeven. In zo'n geval gaat het namelijk meestal om een typfout. Een grotere aanpassing in je achternaam of voorletters, het tussenvoegsel, je geboortedatum of geslacht kun je schriftelijk aan ons doorgeven, of in de T-Mobile Shop.

 

  • Hiervoor is een kopie of scan van je legitimatiebewijs nodig, waarop te zien is dat de gevraagde wijziging correct is.
  • Bij het aanpassen van je achternaam na een huwelijk is een kopie van de trouwakte nodig. Na een scheiding is een kopie van je legitimatiebewijs voldoende. 

 

Wil je langskomen in een T-Mobile Shop? Bekijk alle winkels

Wil je de wijziging schriftelijk indienen? Stuur dan de kopie naar:

T-Mobile Klantenservice BV, t.a.v. Mutaties

Postbus 16272

2500 BG Den Haag.


Natuurlijk mag je BSN-nummer en pasfoto onleesbaar maken. Let op! Vermeld in je verzoek ook altijd je mobiele nummer en/of klantnummer.
Als de gewenste gegevens niet overeenkomen met die op het legitimatiebewijs (of de trouwakte), voeren wij de wijziging niet door

Zakelijk
Voor het aanpassen van de bedrijfsnaam of bedrijfsvorm, kun je contact met ons opnemen. De bedrijfsnaam moet wel overeenkomen met de registratie bij de Kamer van Koophandel. Wil je een abonnement (laten) overnemen, dan kun je een aanvraag voor Contractovername doen.

Ben je hiermee geholpen?

Bedankt, dat vinden wij fijn om te horen!

We doen ons best om altijd de beste service te verlenen.

Nee, feedback geven

Omdat wij onze service altijd willen verbeteren, zijn we benieuwd naar je feedback.

Het is alleen mogelijk om letters, cijfers en de speciale teken ? te gebruiken in je feedback.


Wij helpen je graag